Ana SayfaDizilerEvlilik Programları Sahte Mi?

İlgili Postlar

Evlilik Programları Sahte Mi?

Son günlerde evlilik programları ile ilgili pek çok bilgi gündeme gelirken Esra Erol’un programına katılan Ayça isimli bir kişi programda yaşadıklarını anlattı.

Özellikle programda yer aldığı süre boyunca oldukça dikkat çeken ve programın ön plana çıkarılan kişilerinden birisi olan Ayça, programdan ayrıldıktan sonra programı topa tuttu. Özellikle programa katılan herkes ile sözleşme imzalandığını söyleyen Ayça, günlük para ödendiğini ve aslında bu işin profesyonel bir şekilde yapıldığını söyledi.

Ahmet İle Aşk Yaşamadım!

Sanıldığı gibi Ahmet ile aşk yaşamadığını ve yemeğe dahi çıkmadıkları söyleyen Ayça, programda her şeyin farklı bir şekilde gösterildiğini söyledi. Özellikle programda Ahmet’in kendisine yüzük taktığını ve bu anların ekrana getirildiğini söyleyen Ayça, takılan yüzüğün dahi kendisi tarafından verildiğini söyledi.

Stüdyoda yer alan herkesin sahte olduğunu ve adayların para kazanmak adına programlara dahil olduğunu söyleyen Ayça, en çok para kazanan isminde ünlü Caner olduğunu söyledi. Gündeme gelen bu iddialar sonrasında tüm gözler Esra Erol ve yapım ekibine çevrilirken şu ana kadar bu iddialar hakkında net bir açıklama yapılmadı.

Fakat özellikle son dönemlerini tartışmalı programlardan olan evlilik programları adına böyle bir iddianın gündeme getirilmesi oldukça dikkat çekti ve tepki topladı. Bugüne kadarki süreç içerisinde pek çok adayın cast ekibinden olduğunu ve bilerek programa dahil olduğu konuşulurken tüm iddialar hakkında bir açıklama yapılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler