Ana SayfaDizilerİçerde Minik Yeni Projeyle Ekranlara Geliyor

İlgili Postlar

İçerde Minik Yeni Projeyle Ekranlara Geliyor

Show TV’nin sevilen dizilerinden birisi olan İçerde dizisi karakterleriyle sevilmişti. Dizide en çok dikkat çeken karakterden bir tanesi İçerde Minik olarak adlandırılan Seyithan Özdemir, olurken Seyithan Özdemir’in yeni projesi de belli oldu. Özellikle fiziksel özellikleri ile dikkat çeken oyuncu, korku filminden yer alacağını ve bunun için Samsun’daki çekimlere katılmak adına Samsun’a geldiğini söyledi.

Seyithan Özdemir İçerde İle Parlamıştı

İçerde dizisindeki rolüyle şöhrete kavuşan ve özellikle önümüzdeki dönemlerde pek çok farklı yapımda yer alması beklenen Minik karakteri, verdiği röportajda özellikle yeni hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özellikle İçerde dizisinde rol almaya başladıktan sonra herkesin kendisini tanımaya başladığını ve sokakta yürürken dikkat çektiğini söyleyen Seyithan Özdemir, tanınmanın ve sevilmenin çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

Samsun’da yeni bir sinema filmi için çekimlere başlayacağını söyleyen Seyithan Özdemir, güzel bir film çekeceklerini ve insanların bu konuda filmi beğenmesinin kendileri için oldukça mutluluk sağlayacağını ifade etti. Samsun’da belli bir süre çekimlerin devam edeceğini de belirten oyuncu, özellikle yeni film projesi için de heyecanlı olduğunu söyledi. Oyunculuk öncesindeki hayatı ile ilgili bilinmeyenleri de anlatan Seyithan Özdemir, özellikle daha önce koruma olarak görev altına fakat oyuncu olduktan sonra eski işini bıraktığını söyledi.

İçerde dizisindeki karakteriyle halkın kendisini kabul ettiğini ve bu durumdan dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Seyithan Özdemir, Samsun’da da benzer bir şekilde ilgi gördüğünü ve kendisinin sevilmesinin büyük mutluluk yarattığını ifade etti. Özellikle Samsun’da çekilecek film sonrasında İstanbul’a dönüş yapacak olan oyuncunun, yeni sezon için Gelen teklifleri değerlendireceği ve farklı yapılarda ekranlarda yer almaya devam edeceği öğrenildi. Oyuncunun yeni sezonda yine benzer rollerde yer alması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler