Ana SayfaDizilerÇember Oyunu Bozuyorum Çok Sevildi

İlgili Postlar

Çember Oyunu Bozuyorum Çok Sevildi

Özellikle polisiye seven kişilerin yakından takip ettiği Çember Oyunu Bozuyorum geçtiğimiz akşam yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm ile birlikte özellikle filmin çok farklı format ile ekranlara geleceği görülürken, Çember’de her film farklı konu ve kişilerle ekranlarda olacak. İlk filmin başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alırken özellikle filmin bundan sonraki süreç içerisinde nasıl ilerleyeceği merak ediliyor. Bugüne kadarki süreç içerisinde paylaşılan fragmanlar ve yapımın konusu oldukça dikkat çekerken, polisiye serisinin 6 bölümden oluşacağı ve her bir bölümde farklı olayların ele alınacağı belirtildi.

3 Temmuz’da Çember Oyunu Bozuyorum Ekranlara Geldi

3 Temmuz tarihinde ekranlara gelen Çember Oyunu Bozuyorum, ilk bölümü itibari ile izleyenlerden tam not almayı başardı. Özellikle farklı konusu ve karakterleri ile dikkat çeken yapımın bundan sonraki süreç içerisinde daha fazla izlenme alması bekleniyor.

3 Temmuz sonrasında dizi daha fazla dikkat çektiği gibi bu durum dizinin önümüzdeki günlerde daha fazla izlenme almasını sağlayacak. Bugüne kadarki süreç içerisinde ekranlara gelen polisiye dizilerinin hemen hemen hepsi, izleyenlerden tam not almayı başarmıştı. Bu bakımdan Çember Oyunu Bozuyorum için de benzer bir süreç yaşanabilir. Polisiye dizisi olarak farklı konusu ve çekim teknikleri ile ekranlara getirilen dizi, bunun için farklılık yaratarak daha fazla izlenme almayı hedefliyor. Önümüzdeki günlerdeki reyting sonuçları, bu bakımdan dizi için oldukça önemli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler