Ana SayfaDizilerGalatalı Eşref Dizisi Ekranlara Geliyor

İlgili Postlar

Galatalı Eşref Dizisi Ekranlara Geliyor

Televizyon ekranlarının sevilen oyuncularından olan Gürkan Uygun ve Türk sinemasının en önemli ustalarından birisi olarak görülen Kadir İnanır, yeni bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Galatalı Eşref adı verilecek dizi önümüzdeki dönemlerde ekranlara taşınacak. Usta oyuncuların birlikte yer alacağı proje, bu konuda oldukça iddialı. Dizi için yapılan açıklamalarda özellikle bu iki usta isme Hande Erçel, Berk Hakman ve Eda Ece’nin de eşlik edeceği belirtildi. Bu bakımdan oldukça geniş bir kadroya sahip olacak Galatalı Eşref, ekranların en iddialı dizilerinden birisi olarak yayınlanmaya başlayacak. Özellikle dizinin çekimlerine Temmuz ayı itibariyle başlanması beklenirken dizinin yeni sezon itibariyle ekranlarda yer alması mümkün görünüyor.

Kadir İnanır Yeniden Ekranlarda Olacak

Dizide Kabadayı karakterini oynayacak Kadir İnanır, aile babası ve üç çocuğu ile ailesine sahip olmaya çalışan bir baba rolünde karşımıza çıkacak. Bugüne kadar birlikte görünmeyen Kadir İnanır ve Gürkan Uygun, yeni dizi projesinde karşılıklı oynayacak olması oldukça dikkat çekti. Öyle ki Kurtlar Vadisi gibi efsane bir dizi ile izleyenlerin gönlünde taht kurmayı başaran Gürkan Uygur, yine oldukça iddialı diğer bir isim ile karşı karşıya gelecek ve bir kabadayı filminde kozlarını paylaşacak.

Esen Ali bilen tarafından senaryosu yazılan ve Emre Erkan ve Ece Umay Metin imzası olan hikayede, oldukça farklı bir konu ekranlara getirilecek. Özellikle 2011 yılında İzmir Çetesi adlı bir dizi ile ekranlara gelen Kadir İnanır, bu dizi sonrasında ekranlara yeniden dönüş yapmamıştı. Pek çok teklif gelmesine rağmen usta oyuncunun teklifleri kabul etmemesi sevenlerinin de bu konuda baskı kurmasına neden olmuştu. Gelen son teklifi arkadaşlarının baskısı ile birlikte kabul etmek zorunda kalan Kadir İnanır böylece Galatalı Eşref adlı karakter ile televizyon ekranlarında yer alacak. Dizi için şu ana kadar çok fazla detay paylaşılmamış olsa da özellikle oyuncuların kesinleştiği dizi, önümüzdeki günlerde daha fazla detay ile gündeme gelmeye devam edecek.

Dizi için paylaşılan ilk bilgiler sonrasında sosyal medyadan alınan tepkiler oldukça iyiydi. Bu bakımdan yayın hayatına başladıktan sonra dizinin yüksek izlenme oranlarına ulaşması mümkün görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler