Ana SayfaDizilerTürk Malı Dizisi Final Yapıyor

İlgili Postlar

Türk Malı Dizisi Final Yapıyor

Geçtiğimiz haftalarda yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye başlayan Türk Malı dizisi final kararı ile büyük bir sürpriz yarattı. Özellikle yaz döneminde Türk Malı dizisinin izleyenler tarafından daha önceki dönemlerde sevilmesi nedeniyle yüksek izlenme oranlarına ulaşması bekleniyordu. Fakat yayınlanan yeni bölümler ile birlikte dizinin bu konuda beklentileri karşılayamadığı net bir şekilde görüldü. Öyle ki reytinglerde düşük izlenme oranları alan Türk Malı dizisi yaşanan bu durum nedeniyle final yapmak zorunda kaldı.

Türk Malı Dizisi Final Ne Zaman?

Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda dizinin 6. bölümü itibariyle final yapacağı ve ekranlara veda edeceği belirtildi. Özellikle 7 yıl önce ilk bölümleri ile ekranlara gelen ve yayınlandığı dönemlerde izleyiciler tarafından oldukça sevilen Türk Malı dizisi yeniden başladığı ekran macerasında bu sefer tutunamadı. Üstelik dizi büyük umutlarla başlamış olmasına rağmen ekranlardan kaldırılacak olması sebebiyle büyük bir hayal kırıklığı olarak değerlendirildi.

Türk Malı Dizisini Usta Oyuncular Kurtaramadı

Yenilenen versiyonda üstelik eski dönemde olmayan pek çok ünlü isim de yeni filme dahil edilmişti. Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren ve Nergis Kumbasar gibi çok önemli oyuncuların yer aldığı dizisinin böylesine hüsranla sonuçlanması aynı zamanda oyuncular için de hayal kırıklığı yaratmış oldu. Bu hafta 6. bölümü ekranlara gelecek olan dizi, bu bölüm ile birlikte final yapacak. Özellikle 2010 yılında Show TV’de yayınlanmaya başlayan dizi, kısa süre içerisinde çok ciddi bir ilgi çekmiş olsa da yine benzer sorunlar yaşamış ve 32. bölüm ile ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı. Final sonrasında dizinin yeniden ekranlara gelip gelmeyeceği net olarak bilinmiyor. Fakat şu an için dizi için final kararının alınmış olması, bu konuda en azından önümüzdeki dönem boyunca dizinin izlenemeyeceğini net bir şekilde gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler