Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses, Kuzey Irak'ta oy kullandığı iddialarına yanıt verdi!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses, Kuzey Irak’ta oy kullandığı iddialarına yanıt verdi!

Kuzey Irak’ta oy kullanıyormuş gibi photoshplanan ve yayılan fotoğrafları ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses, bu haberlere ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından açıklama yağan Tatlıses, “Benim orada ne işim var?” dedi. Detaylar haberimizde…

İbrahim Tatlıses’ten Kuzey ırak’ta oy kullandığı gösterilen photoshoplu fotoğraf açıklaması

İbrahim Tatlıses, Kuzey Irak’ta yapılan referandum oylamasının ardından sosyal medyada gündeme gelen oy kullanırken çekilmiş fotoğrafı ile gündeme gelmişti. Photoshoplanan fotoğrafını sosyal medyada dolaşırken gören ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklama ile bunu yapanlara ateş püskürdü.

İşte İbrahim Tatlıses’in konu olan fotoğraf ve bu fotoğrafın orjinal hali ile birlikte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve açıklaması:

Akıl var, mantık var; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak benim Irak Referandumunda ne işim var. Ben doğruları kanıtlamaktan bıktım, bazı boş insanlar photoshop yapıp, insanları kandırmaktan, bana saldırmaktan bıkmadı. Güzel kardeşlerim bilin istedim; 16 Nisan Anayasa Referandumunda oy kullanırken paylaştığım fotoğrafa, bazı kendini bilmezler photoshop yapıp Irak Referandumu’nda oy kullanmışım gibi göstermiş. Akıl var, mantık var; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak benim Irak Referandumunda ne işim var…!!! Yalan, dolan bile bir zeka gerektiriyor işte, yazık!!! Arkadaşlar ben tam bir buçuk senedir İzmir’deyim bunu herkes biliyor ne yapmak istediğinizi de anlamış değilim.

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklama ile çıkan haberlere adeta ateş püskürdü.

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler