Ana SayfaÜnlülerİbrahim Büyükak: Patron hala BKM

İlgili Postlar

İbrahim Büyükak: Patron hala BKM

12 Ekim’de vizyona girecek film’in başrol oyuncusu İbrahim Büyükak,geçtiğimiz günlerde eşi Nurdan Besen’le birlikte Bebek’te görüntülendi.

İbrahim Büyükak Kimdir?

Geçtiğimiz aylarda kafe açmayı planlayan Şeyma Subaşı hayalini hırs yaparak gerçekleştirdi

Şeyma Subaşı : “Pozitif ve Eğlenceli bir yer istiyorum”.

Geçtiğimiz röportajlarda “Yıllar evvel o kafeye alınmadım, şimdi sahibiyim!” diyen Subaşı,Bebekte satın aldığı kafe adına şuan mutlu gözüküyor.Kafe’ye ait olan bisikletle Bebek’de sahil turu atmayı da ihmal etmedi.
Şeyma Subaşı kafesi için hazırlanıyor

Aracıyla sıkışan trafikte seyir halindeyken Şeyma Subaşı’nın kafesinde Acun Ilıcalı’nın da olduğu muhabirden öğrenen İbrahim Büyükak,soluğu Acun Ilıcalı’nın yanında aldı.

Aracından indiği anda önümüzdeki haftalarda vizyona girecek olan ‘Yol Arkadaşım 2’ filmiyle alakalı konuşan Büyükak,”Herşey çok güzel 12 Ekim’de vizyona giriyoruz.Filmin sadece müzikleri kaldı,onun heyecanını yaşamaktayız.Fragmanımız çok ilgi görüyor.Bu filmin ilkinden daha iyi olacağı konusunda iddialıyız.İnşallah ilk filmden daha çok sevilir” şeklinde konuştu.

“İbrahim Büyükak:Patron BKM”

Büyükak,gazetecilerin yanından ayrıldığı anda “Patronun yanına mı gidiyorsunuz ? ” sorusuna yakalanan İbrahim Büyükak,”Patron BKM” diyerek espri yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler