Ana SayfaKültür ve SanatİBB Şehir Tiyatroları'nın Oyunu "Çın Sabahta" Galada Beğeni Topladı

İlgili Postlar

İBB Şehir Tiyatroları’nın Oyunu “Çın Sabahta” Galada Beğeni Topladı

Her sene olduğu gibi bu senede geniş bir oyun repertuvarıyla kapılarını izleyicilerine aralayan İBB Şehir Tiyatroları geçtiğimiz gün “Çın Sabahta” adlı oyununun galasını düzenledi. İBB Şehir Tiyatroları’nın oyunu “Çın Sabahta” galada beğeni topladı. İşte detaylar;

Nezih Meriç Saygıyla Anıldı

Oyunun galasına İBB Kültür Daire Başkanı Hülya Muratlı, Şehir Tiyatroları Müdürü Ceyhun Ünlü, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Ergen, İBB Meclis Üyeleri, sanatçılar, gazeteci ve eleştirmenler katıldı. Oyunun yazarı Nezihe Meriç vefatının 10. yıl dönümünde sahnede saygıyla anıldı.

Oyun Ne Anlatıyor?

Zengin bir ailede yetişen Güneşi, ailesinin dayatmalarından kaçarak, kendi özgür yaşamını kurmak için mütevazı bir daireye taşınır. İdeolojilerine sıkı sıkıya bağlanmış olan Güneşi’nin boşlukta debelendiği yaşamına, hemen yan dairesine taşınan Feriha girer. Ömrü boyunca hayalini kurduğu ‘damı akmayan eve’ taşınmayı nihayet başaran Feriha’nın umudu ve mutluluğu, Güneşi’nin dünyasına pek çok yenilik getirecektir.

İBB Şehir Tiyatroları’nda Bu Hafta (29 Ocak – 2 Şubat)

İBB Şehir Tiyatroları’nın Oyunu “Çın Sabahta” Galada Beğeni Topladı

27 Ocak 2020 Pazartesi günü Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Nezihe Meriç’in yazdığı, Hülya Karakaş’ın yönettiği oyun, seyircisinin büyük beğenisini kazandı. Ayakta alkış alan oyun  29 Ocak-1 Şubat 2020 tarihleri arasında Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nde, 12-15 Şubat 2020 tarihleri arasında Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde, 19-22 Şubat 2020 tarihleri arasında Gaziosmanpaşa Sahnesi’nde seyircileriyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler