Ana SayfaDedikoduİBB Şehir Tiyatrolarında Bu Hafta

İlgili Postlar

İBB Şehir Tiyatrolarında Bu Hafta

İstanbul Büyükşehir tiyatro oyuncularının hazırladığı birbirinden güzel oyunların sergileneceği tarih bu ay belli oldu. Oyuncuların büyük bir emekle hazırladığı oyunlar seyirci karşısına çıkmak için gün sayıyor. Tiyatroseverler vakit kaybetmeden biletlerini alıp salondaki yerlerini  almalılar.

1’i Konuk 20 si Oyun

İstanbul Büyükşehir tiyatro oyuncuları 1’i konuk 20’si oyunla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 26 şubat ile 1 Mart arasında sergilenecek olan oyunlar büyük bir heyecanla izleyicilerle buluşması bekleniyor. Her yaştan herkesin izleyebileceği oyunlar olan Büyükşehir tiyatro oyunları yetişkin çocuk müzikal kategorilerine ayrılarak tiyatroseverlere oyun imkanları sunuyor.

Bu Hafta Sergilenecek Oyunlar

Hastalık Hastası, Nora (Bir Bebek Evi), İki Efendinin Uşağı, Maskeliler, Hayal-i Temsil, 12.Gece, Ay Işığında Şamata, Hisse-i Şayia, Geç Kalanlar ve çocuk oyunları Yaşasın Barış, Rüya, Perikız, Harikalar Mutfağı, Bisküvi Adam, Palyaço Prens, Üzgün Ağaçlar Ülkesi, Benim Güzel Pabuçlarım, Yaşayan Sayfalar, Karagöz Çiftlik Bekçisi, Bir Gün Ayakkabımın Teki.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler