Ana SayfaÜnlülerHuysuz Virjin'e Bir Başsağlığı Mesajını Neden Çok Gördünüz?

İlgili Postlar

Huysuz Virjin’e Bir Başsağlığı Mesajını Neden Çok Gördünüz?

Sorduğu sorularla kırmızı çizgileri aşan, yüksek tansiyonuyla doğru bilgilere ulaşan, 40 soruda en doğru cevapları alan program 40, 10 Aralık Perşembe akşamı Haber Global ekranlarında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi konuk etti. Detayları Haberimizde..

Seyfi Dursunoğlu’nun Son Yolculuğuna Uğurlanacağı Tarih Belli Oldu..

 Mustafa Destici’ye Huysuz Virjin Sorusu…

Yapımcılığını BBO Yapım’ın üstlendiği 40, Jülide Ateş’in sunumuyla, Haber Global ekranlarında her Perşembe ekrana gelmeye devam ediyor. İşte Mustafa Destici’nin katıldığı 40’ta Jülide Ateş’in Seyfi Dursunoğlu sorusu…

Julide Ateş Kimdir?

Jülide Ateş; “2020 yılının olumsuz haberlerinden biri de Huysuz Virjin adıyla geniş kitlelere ulaşan Sn. Seyfi Dursunoğlu’nun ölümüydü. Kendisi 2012 yılında bir tv programına katıldı ve o dönem RTÜK Başkanı Zahid Akman tarafından nasıl yasaklandığını anlatmıştı. Dursunoğlu’nun ölümünden sonra pek çok kişi de başsağlığı dileğinde bulunmuştu; CHP, İyi Parti, Deva Partisi’nin mesajlarını çok iyi hatırlayalım. Fakat bir taziye mesajı vermeyen partiler Ak Parti, MHP, Saadet Partisi ve sizin partiniz Büyük Birlik Partisi. Yıllarca Zeki Müren’i sanat güneşi diye bağrına basan, sanatını taçlandıran, onurlandıran bir Türk Halkı’ndan bahsediyoruz; keza Bülent Ersoy’un… Bu anlamda Seyfi Dursunoğlu gibi halkın gönlüne taht kurmuş bir insana bir din adamı şefkatiyle bir başsağlığı mesajını neden çok gördünüz?

Huysuz Virjin’e Bir Başsağlığı Mesajını Neden Çok Gördünüz?

Mustafa Destici; “Türkiye bana göre Huysuz Virjin’den hiçbir zaman vazgeçmedi. Gerçek ismiyle Seyfi Dursunoğlu’nu hep beğenerek izliyoruz, ama tabii onun sanat yönüyle, hayatının yaşamının herhalde vatandaşlarımız, inançlı kesimler, dindar kesimler, maneviyatçı kesimler, milliyetçi kesimler farklı değerlendirdi diye düşünüyorum. Yani sanat yönüne saygı duydular ama, diğer yaşam tarzına kabullenemediler… Ben buna da saygı duymak gerek diye düşünüyorum; her insanı her yönüyle kabul edemezsiniz. Bizim insan olarak ve düşünce hayatımızda bize öğretilen ve bizim hayatımızda uygulamaya çalıştığımız şu ki, insanların iyi yönlerini faydalı yönlerini görmeliyiz, toplum tarafından beğenilen yönlerini görmeliyiz; bu anlamıyla ben Seyfi Dursunoğlu’nu Türk Toplumunun sanat hayatına önemli katkılar yapmış birisi olarak değerlendiriyorum.”

Seyfi Dursunoğlu Kimdir?

Köyle ilk tv geldiği yıllarda onu izlediğimi hatırlıyorum şu anda köy kahvelerinde, o yerlerde toplanıldığında ve ondan sonra oralarda izledik. Ben kendisini saygıyla anıyorum.

Görüntü linki: https://we.tl/t-6jqTBvEBoN

Seyfi Dursunoğlu’nun Ölüm Sebebi Ortaya Çıktı!..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler