Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar'ın yıllar önce silahla vurulduğu anı, olaya şahit olan gazeteci anlattı!

İlgili Postlar

Hülya Avşar’ın yıllar önce silahla vurulduğu anı, olaya şahit olan gazeteci anlattı!

Hülya Avşar’ın sinemaya ilk girdiği yıllarda, Kadir İnanır ile başrolünü paylaştığı filmde silahla vurularak hastaneye kaldırıldığı anı, yıllar sonra olaya şahit olan usta gazeteci Tahir Yaman anlattı. Detaylar haberimizde…

Tahir Yaman anlattı

Usta gazeteci Tahir Yaman, yapımcılığını ve yönetmenliğini Burak Çelik’in yaptığı, Film San Vakfı’nda gerçekleşen “Asırlık Çınar Yeşilçam” belgeseli çekimlerine konuk olarak katıldı. Yaman, Yeşilçam anılarından bahsederken, Hülya Avşar’ın Kadir İnanır’la çevirdiği “Bir Yabancı” filminde Avşar’ın yanlışlıkla vurulduğu anı anlattı.

Hülya Avşar’ın vurulma anı

Tahir Yaman, yıllar sonra Hülya Avşar’ın film çekimlerinde yanlışlıkla vurulduğu anı anlattı: Hülya Avşar’ın kraliçe seçildiği ve sinemaya ilk girdiği yıllarda Zeytinburnu’nda Kadir İnanır’la başrolünü paylaştığı Bir Yabancı filmi çekiliyordu. Ben de gelinlik giymiş olan Hülya Avşar ile Kadir İnanır yürürken çekiyordum. Senaryo icabı, hasımları tarafından vurulan Hülya Avşar yere yığıldı, o anlık çekim bitti ama Avşar bir türlü ayağa kalkmadı. Karnına yerleştirilen fünyelerin miktarı biraz fazlaymış. Kadir İnanır, Hülya Avşar’ı yerden kucağına aldığı gibi taksiye bindirdi ve hastahaneye götürdü. Set işçileri de beni tartaklayarak elimden vurulma sahnesinde çektiğim filmi aldılar.

Hülya Avşar, sinemaya ilk girdiği yıllarda Kadir İnanır ile birlikte rol aldığı ‘Bir Yabancı’ filminde vurulmuştu. Olay anına tanık olan ünlü gazeteci Tahir Yaman, yıllar sonra Avşar kızının yanlışlıkla vurulduğu o anları anlattı.

Hülya Avşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler