Ana SayfaÜnlülerBülent Ersoy'dan koltuk kavgası... Uçağı birbirine kattı!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’dan koltuk kavgası… Uçağı birbirine kattı!

Önceki gün, İzmir’den İstanbul’a hareket eden uçakta yolculuk yapan Bülent Ersoy, koltuk yüzünden kavga çıkardı. Büyük olay çıktı. Ersoy, uçağı birbirine kattı. Detaylar haberimizde…

Bülent Ersoy uçağı birbirine kattı

Münik dünyasının Diva’sı Bülent Ersoy, önceki gün İzmir’den İstanbul’a giden uçakta seyahat etti. Business koltukta oturan Bülent Ersoy, yan koltukta başka bir yolcunun oturduğunu görünce öfkeden deliye döndü. Ersoy, “Ben yanımda kimseyi istemiyorum” diyerek olay çıkardı.

Ben yanımda kimseyi istemiyorum

Diva Bülent Ersoy’un isyanı üzerine gelen görevliye “Ben yanımda kimseyi istemiyorum” demesi üzerine, görevli “”Madem kimseyi istemiyordunuz, yanınızdaki koltukları da satın alsaydınız” diye yanıt verdi.

Sonunda kazanan Bülent Ersoy oldu

Sonunda kazanan Bülent Ersoy oldu. Ersoy’un yanında istemediği yolcu, yarım saatin sonunda başka bir koltuğa geçmeye ikna oldu. Bununla birlikte uçak yarım saat gecikmeli olarak uçuşa geçebildi.

Bülent Ersoy ile aynı uçakta, fuardan dönerek İstanbul’a seyahat eden manken Çağla Şikel ile Özge Ulusoy da vardı. İki ünlü isim, yaşanan olayı sadece izledi.

Bülent Ersoy kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler