Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı makyajsız yakalandı!

İlgili Postlar

Ebru Şallı makyajsız yakalandı!

Sık sık photoshoplu fotoğrafları ile magazin dünyasında gündem olan Ebru Şallı, makyajsız yakalandı. Şallı’nın makyajsız halini görenler şoke oldu. İşte Ebru Şallı’nın makyajsız hali…

Ebru Şallı makyajsız yakalandı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafında photoshopu abartınca boyu uzayan ve bu haberle gündem olan Ebru Şallı, makyajsız yakalandı.

Cilt bakımından çıktı

Her daim bakımlı ve makyajlı görmeye alışık olduğumuz Ebru Şallı, önceki akşam Etiler’deki bir güzellik merkezinden gecenin geç saatlerinde çıkarken magazin muhabirlerinin objektifine yakalandı.

Sevgilisi Uğur Akkuş ile ilgili sorulara yanıt vermedi

Cilt bakımı yaptıran Ebru Şallı, bir anda patlayan flaşlar ile neye uğradığını şaşırdı. Makyajsız olması ile dikkat çeken Şallı, basın mensuplarının sevgilisi Uğur Akkuş ile ilgili sorduğu sorulara “Bu saatte niye böyle yapıyorsunuz. Cilt bakımı yaptırdım ve eve gidiyorum” şeklinde yanıt verdi. Ebru Şallı, magazin muhabirlerinin daha fazla sorularına maruz kalmamak için hızla aracına binip “İyi akşamlar” dileyerek oradan uzaklaştı. Ebru Şallı’nın makyajsız yüzü dikkat çekti.

Ebru Şallı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler