Ana SayfaÜnlülerİrem Derici, eski eşi Rıza Esendemir ile barışıyor mu?

İlgili Postlar

İrem Derici, eski eşi Rıza Esendemir ile barışıyor mu?

Rıza Esendemir, eski eşi İrem Derici ile evliyken yaşadıkları evde çekilmiş bir pozunu paylaştı, İrem Derici de Rıza Esendemir ile birlikte çıktıkları balayında çekilmiş bir pozunu paylaştı. Bu olay “Eski eşler barışıyor mu?” sorusunu akıllara getirdi. Olayın detaylar haberimizde…

İrem Derici ve Rıza Esendemir barışıyor mu?

2016 yılında sürpriz şekilde boşanan Rıza Esendemir ve İrem Derici’den barışma sinyalleri… İlk atak Rıza Esendemir’den geldi.

İlk atak Rıza Esendemir’den

Rıza Esendemir, sosyal medya hesabından eski eşi İrem Derici ile evliyken oturdukları evin balkonunda çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Esendemir’in kafaları karıştıran bu paylaşımının ardından, ikinci atak İrem Derici’den geldi.

İrem de boş durmadı

İrem Derici, Rıza Esendemir’in hemen ardından sosyal medya hesabından Esendemir ile birlikte balayı için gittikleri Maldivler tatilinden bir fotoğrafını “Bugün arsız arsız TBT yapacağım, kör edeceğim hepinizi” notu ile paylaştı. Derici’nin bu paylaşımı da,dikkat çekici oldu.

Rıza Esendemir ve İrem Derici’nin bu paylaşımları, akıllara “Eski eşler yeniden bir araya mı geliyor?” sorusunu getirdi.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler