Ana SayfaDedikoduHülya Avşar: Instagram'ı Olan Erkek Bana Göre Değil

İlgili Postlar

Hülya Avşar: Instagram’ı Olan Erkek Bana Göre Değil

Son dönemde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar geçtiğimiz akşam objektiflere yakalandı. Aşk hayatı ile ilgili sorulara da esprili yanıt veren Hülya Avşar “Instagram’ı olan erkek bana göre değil” yorumunu yaptı. İşte Avşar’ın o açıklamaları;

Simit Yemeyi Öneren Hülya Avşar’dan “Sazanlar” Tepkisi

Yaptığı “Gerekirse Simit yeriz ve bu günleri de atlatırız” açıklamasıyla gündem olan Hülya Avşar, bu yöndeki sorulara, “Sazanlar diyorum, başka bir şey demiyorum” yanıtını verdi.

Hülya Avşar, son dönemde Gülşen’e yapılan kıyafet eleştirileriyle ilgili de konuştu:

“Tamamen kendi inisiyatifinde her şey, kimse karışamaz. Sahne şov yeridir. Gülşen’in de vücudu çok güzel, şarkıları güzel, sesi güzel, kendi güzel. Ben açıkçası ‘off bu ne güzel görüntü’ dedim ama bazı insanlara fazla gelmiş olabilir.”

Soru Sormayın Kahve İçelim

Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Yeniköyde objektiflere yansıdı. Hızlı tempoda yürüyüş yapan Avşar, muhabirleri karşısında görünce şaşırdı.

Simit Yeriz Diyen Hülya Avşar’ın Kuş Sütü Eksik Olmayan Kahvaltısı Olay Yarattı

“Siz nereden çıktınız?” diyerek gazetecilere takılan Hülya Avşar, “Soru sormayın. Konuşmayacağım. Sizi seviyorum ama konuşmak istemiyorum.” dedi.

Ünlü isim, daha sonra sözlerini yineleyerek, “Boş verin soru sormayın, kahve içelim.” ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar: Instagram’ı Olan Erkek Bana Göre Değil

Söyledikleriyle sık sık gündem olan Hülya Avşar gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile geçiren ünlü isim ‘sevgiliniz var mı’ sorusuna cevap verdi: “Benim o kadar çok sevgilim var ki. Gerçekten bütün gün sevgililerimle paylaşmaktan zaman nasıl geçti anlamadım. O kadar çok sevgilim var ki harem kurdum.”

Hülya Avşar kimdir?

Avşar çok konuşulacak açıklamalarına “Instagram’ı olan bir sevgili istemem ben erkeklere Instagram’ı yakıştırmıyorum bana göre değil, spor yapmayan insanlarda bana göre değil. Sosyal medya da vakit geçiren erkeklerde bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler