Ana SayfaDedikoduEdvina Sponza: İbrahim Kutluay'la Arkadaşız

İlgili Postlar

Edvina Sponza: İbrahim Kutluay’la Arkadaşız

Bir süre önce yollarını ayırma kararı alan Edvina Sponza ve İbrahim Kutluay son dönemlerde yeniden birlikte görüntülenmeye başladı. Kutluay’ın Edvina Sponza’yı basın mensupları yüzünden ekmesi ise kafaları iyice karıştırdı. Edvina Sponza “İbrahim Kutluay’la arkadaşız” açıklaması yaptı. İşte detaylar;

Yollarını Ayırdılar

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ın, uğruna eşinden boşandığı Edwina Sponza ile beş yıllık aşkı bitti. Bir dargın bir barışık olan İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza’nın ayrılıklarının bu defa kesin olmasının sebep ise İbrahim Kutluay’ın yeni bir aşka yelken açmış olması.

İbrahim Kutluay’dan Aşk İddialarına Yanıt

Edvina Sponza: İbrahim Kutluay’la Arkadaşız

Edvina Sponza, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Elinde çiçeklerle sahilde yürüyen Sponza, Arnavutköy’de kendisini araçla almaya gelen Kutluay’la buluşacaktı. Gazetecileri fark eden Sponza, hızlı adımlarla geri dönerek Kutluay’ı uyardı. İbrahim Kutluay gaza basıp giderken, Sponza evine döndü. Muhabirlerin, “İbrahim Kutluay’la yeniden birlikte misiniz?” sorusuna, “Birliktelik yok, arkadaşız” diyerek çıkan haberleri yalanladı.

İbrahim Kutluay Kimdir?

Ortalık Karışacak

Günaydın’dan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında İbrahim Kutluay gönlünü ünlü YouTuber’a kaptırdı” dedi. İbrahim Kutluay’dan yılın aşk basketi olarak yorumlanan sürpriz ilişki oldukça ses getirecek.

İşte Bülent Cankurt’un yazısı…

Hatırlarsınız… İbrahim-Demet Kutluay çiftinin 11 yıllık evliliklerinin bitmek üzere olduğunu, tüm Türkiye 12 Ekim 2016’da bu köşeden öğrenmişti.

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay’ın, uğruna eşinden boşandığı Edwina Sponza ile beş yıllık (bilinen!) büyük aşkının bittiğini de ilk benden öğrenin…

Hoş, şimdiye kadar kaç kez ayrılıp barıştıklarını kendilerinin bile unuttuğu Kutluay ile Sponza’nın önceki hafta yine ayrıldıklarını duymuş, her zamanki gibi yine öpüşüp-barışırlar diye yazmamıştım.

Ancak bu seferki kesin gibi! Çünkü kulislerdeki TOP 10’da bir numaralı dedikodu; İbrahim Kutluay’ın kalbini yeni bir aşka açtığı…

İbrahim Kutluay’ın gönlünün yeni sultanı da tanıdık bir isim: Ünlü Youtuber ve aşçı İdil Yazar.

2017’de Tolga Tatari’den boşandıktan sonra adını aşk dedikodularından uzak tutan İdil Yazar ile İbrahim Kutulay’ın aşkı daha çok taze.

Ancak bu aşka şahit olanların söylediğine göre, çiçeği burnunda aşıklar, mutluluktan bulutların üzerinde geziyormuş! Görünen o ki Kutluay, Sponza’yı unutmuş!

Bakalım daha önce de birkaç kez ilişkisine sahip çıkan Sponza için de aynı şey geçerli olacak mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler