Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHugh Jackman Hayranlarına Müjde

İlgili Postlar

Hugh Jackman Hayranlarına Müjde

Vizyon tarihi 29 Aralık 2017 (1s 45dk)

Yönetmen Michael Gracey

Oyuncular: Hugh Jackman, Michelle Williams, Zac Efron

Tür Müzikal, Dram

Ülke ABD

Özet ve Detaylar

12 yaşında askerlere atıştırmalık ve kiraz rumu satarak ticarete atılan doğuştan iş adamı P.T. Barnum, 1841 yılında dünyanın daha önce duymadığı bir hayalle yola çıkar; dünyanın en muhteşem gösterisini sunmak. Eşinin de desteğiyle tarihin ilk sirkini kurmak için işe başlayan Barnum, dünyanın farklı yerlerinde, anomalileri ile yaşamak zorunda kalan kişileri, genç yetenekleri ve azimli girişimcileri toplar. Tarihin ilk sirki, İngiliz hükümdarı Kraliçe Victoria’nın bile izlemeye geldiği bir Avrupa turnesine uzanacak ve dünyanın show dünyası anlayışını kökünden değiştirecektir…

FİLMİN FRAGMANI

The Greatest Showman İKSV Galaları’nda!

Sıfırdan başlayıp dünya çapında sansasyon yaratan, gösteri dünyasının ünlü ismi PT Barnum’un hayatından ilham alan bu orijinal müzikalde Barnum’u Hugh Jackman canlandırıyor. Michael Gracey’nin yönettiği filmde ayrıca Zac Efron, Michelle Williams (Manchester by the Sea, Blue Valentine), Rebecca Ferguson (The Snowman, The Girl on the Train) ile The Disney Channel yıldızlarından Zendaya da rol alıyor.

Filmde yer alan şarkılar ise La La Land / Aşıklar Şehri’nin Oscar’lı şarkısı, “City of Stars”ın söz yazarı, müzisyen ikili Pasek & Paul imzasını taşıyor. Muhteşem Showman’de yer alan “This Is Me” adlı şarkı, 17 farklı ülkeden seçilen youtuber isimler tarafından seslendirildi. Bu renkli kadronun içinde cover parçalarla beğeni toplayan Ekin Beril de yer alıyor.

Türkiye’de 29 Aralık’ta vizyona girecek olan Muhteşem Showman’i sinemaseverler İKSV Galaları kapsamında DHL sponsorluğunda ABD ile aynı günde, 20 Aralık’ta izleyecekler!

Biletler 5 Aralık’ta satışa çıkıyor

20 Aralık akşamı 21.30’da Cinemaximum City’s Nişantaşı’da gerçekleştirilecek İKSV Galaları’nın son filmi Muhteşem Showmanin biletleri 5 Aralık Salı günü 10.30’dan itibaren Biletix ve İKSV ana gişeden satışa sunuluyor. Lale Kart üyeleri için ön satış 4 Aralık Pazartesi günü saat 10.30’da başlıyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler