Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerGerard Butler’lı Den of Thieves’ten Yeni Fragman Yayınlandı!

İlgili Postlar

Gerard Butler’lı Den of Thieves’ten Yeni Fragman Yayınlandı!

Son zamanlarda aksiyon filmlerinde izlediğimiz Gerard Butler’ın başrolünde yer aldığı Den of Thieves’ten yeni  fragman yayınlandı.

Yine bir aksiyon filmi, yine Gerard Butler! Son yıllarda kariyerini Geostorm, London Has Fallen, Olympus Has Fallen, Hunter Killer gibi aksiyon filmleriyle şekillendiren Gerard Butler, yine  bir aksiyon filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor: Den of Thieves!

Butler’ın London Has Fallen filminde birlikte çalıştığı senarist Christian Gudegast‘ın yönetmenliğini üstlendiği film, bir soygun hikayesinin etrafında gelişen olayları mercek altına alıyor. Konusu itibariyle Michael Mann’in Heat‘ini anımsatan filmden,

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanının ardından yeni bir fragman daha izleyiciyle buluştu.

Den of Thieves 19 Ocak 2018’de Vizyonda!

Film; Gerard Butler ile beraber oyuncu kadrosunda Pablo Schreiber, O’Shea Jackson Jr., Maurice Compte, Sonya Balmores ve 50 Cent olarak bildiğimiz Curtis Jackson gibi isimleri barındırıyor. Filmin konusundan ve yayınlanan fragmanlarından anlaşıldığı üzere, elimizde tipik aksiyon filmi kalıplarını bünyesinde barındıran bir film var. Bakalım film, ön yargılarımızı yıkan türde bir olay örgüsünü ya da ters köşeyi içerisine yerleştirecek mi, hep birlikte göreceğiz. Ülkemizde 19 Ocak’ta vizyona girecek filmin yeni fragmanını  buradan izleyebilirsiniz.

Filmin sinopsisi ise şöyle;

Heat filminin izinden giderek Los Angeles’ta geçen bir suç öyküsü olan Den of Thieves, LA şerif yardımcısının iç içe geçmiş kesişen hayatlardan oluşan özel timinin, şehir merkezinde bulunan Federal Rezerv Bankası’nı soyarak imkânsızı başarmak isteyen eyaletin en başarılı banka soyguncularına karşı olan mücadelesini anlatıyor.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler