Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHem Yapımcı, Hem Senarist, Hem Yönetmen, Hem Oyuncu

İlgili Postlar

Hem Yapımcı, Hem Senarist, Hem Yönetmen, Hem Oyuncu

Yerli korku filmlerinin sevilen yönetmeni Mustafa Miraç Kaya, bu sene birbirinden iddialı filmlerle izleyicisiyle buluştu. Geçtiğimiz seneden beri yoğun bir tempo içerisinde çalışan ünlü yönetmen yeni projelerinde hem yapımcı, hem senarist, hem yönetmen, hem oyuncu olacak! İzleyicisini ekran karşısına kenetleyecek film için geri sayım başladı. İşte Mustafa Miraç Kaya’nın yeni projesi;

1 Senede 10 Film Yönetti

Geçtiğimiz sene oldukça yoğun bir sezon geçiren Mustafa Miraç Kaya, 1 senede 10 filmin yönetmenliğini üstlendi. Yoğun temposuna rağmen hiçbir projeyi yarım bırakmayan ya da aceleye getirmeyen Mustafa Miraç Kaya, filmleri korku filmi severleri sinema salonlarının gişelerine sürükledi. Yaşanmış bir olaydan uyarlama olan izleyicilerine sinemada zor anlar yaşatan “El Umar Cin Yuvası”da o filmlerden biri.

Yüzleri İlk Kez Beyaz Perdede

Kuralları Yıktı

Yerli korku filmi denince akla gelen ilk isimlerden olan Mustafa Miraç Kaya, bu sene alışılmışın dışında bir projeye imza atarak yankı uyandırdı. Korku filmi ögelerini komedi tarzında ele alan filmin senaryosu Mustafa Miraç Kaya’ya ait. Çok yakında vizyona girmesi beklenen film izleyenlere hem keyifli, hem de korku dolu anlar yaşatacak. Korku filmi severler ise başarılı yönetmenin yeni filmi için geri sayıma başladı.

Hem Yapımcı, Hem Senarist, Hem Yönetmen, Hem Oyuncu

Ekibiyle yoğun bir tempodan çıkan Mustafa Miraç Kaya yeni filmi “Kiki” hakkında ilk kez konuştu. Yeni bir projeyi düşünmediği bir dönemde bu projeye yoğunlaştığını açıklayan Mustafa Miraç Kaya senaryoyu gördüğü bir rüyadan yola çıkarak kaleme almış. Bir gece rüyasında kendisini çocukken oynadığı “Kiki” isimli oyunu oynarken gördüğünü anlatan Mustafa Miraç Kaya, oyunu araştıdığında “Kiki”nin Cinler alemin en uzun boya sahip olan kibrit cini olduğunu öğrenmiş. Bu konu üzerine araştırmalar yapmaya devam eden Mustafa Miraç Kaya, elde ettiği bilgileri senaryoya aktardığını açıkladı. Filmle ilgili olarak ” Yazmaktan değil fakat yazarken korktuğum nadir hikayelerden birisi kiki, senaryo aşamasında psikolog desteği aldım.” açıklamasında bulunan Mustafa Miraç Kaya filmin oyuncu kadrosunun özenle seçildiğini belirterek “Bu filmde oynamak yürek ister” dedi.

Mustafa Miraç Kaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler