Ana SayfaKültür ve Sanatİstanbul Cocktail Festival'e Katılmak İçin 10 Neden!

İlgili Postlar

İstanbul Cocktail Festival’e Katılmak İçin 10 Neden!

Bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan İstanbul Cocktail Festival, gastronomi dünyasını klasikleşen lezzetlerini mixoloji ile birleştirerek ziyaretçilerine benzersiz bir deneyimin kapılarını aralıyor. 31 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan İstanbul Cocktail Festival’i misafirlerini birbirinden çarpıcı performanslarla ağırlamak için hazırlıklara başladı. İşte Küçük Çiftlikpark’ta düzenlenecek olan İstanbul Cocktail Festival’e katılmak için 10 neden!

1- Kokteyl Dünyasına Yolculuk

31 Ağustos’ta gün boyu sürecek olan İstanbul Cocktail Festival, misafirlerine benzersiz tatlar sunarken aynı zamanda “Koktel Atölyeleri” ile benzersiz tatların yaratım aşamasını merak edenlere de yol gösterecek.

2- Lezzetinizi Tanıtın

Meraklıları için açılan “Kokteyl Atölyeleri” sayesinde kendi benzersiz lezzetinizi yaratabilir ve bu tadı arkadaşlarınıza sunarak eğlenceyi paylaşabilirsiniz.

3- Benzersiz Sahne Showlarının Tadını Çıkarın

Kokteylin yanı sıra müziğe de doyacağınız İstanbul Cocktail Festival’i misafirlerini birbirinden başarılı isimlerle ağırlıyor.  Küçük Çiftlikpark’ta düzenlenecek İstanbul Cocktail Festival’de “Büyük Ev Ablukada”, “Son Feci Bisiklet”, “Nova Norda”, “Nilipek”, “Can Ozan” ve “Jamie S.” gibi sevilen sanatçıların sahne performansları sizleri bekliyor…

4- Tüm Eğlenceyi Bir Arada Yaşayın!

Birbirinden başarılı müzisyenlerin ve sahne showlarının yer alacağı İstanbul Cocktail Festival’de en iyi barmen ve barmeidler tarafından açılan atölyelerdeki yerinizi alırken sahne performanslarının da tadını çıkarabilirsiniz.

5- Kendinizi Sıcak Bir Atmosferin Büyüsüne Bırakın

Benzersiz kokteylleri tatmak ve kokteyl yapımı hakkında bilgi sahibi olmak için gelen tanımadığınız insanlarla aynı heyecanı paylaşmanın heyecanlı atmosferinde yeniliklerin tadını çıkarabilirsiniz.

6- Son Trendleri Öğrenin

Eğer kokteyllere alanında meraklıysanız bu festival tam size göre. Birbirinden farklı tatlara hitap eden barmen ve barmedilerden, yeni tatları öğrenebilir ve iyi bir kokteylin nasıl olduğu hakkında her zaman kullanabileceğiniz püf noktaları öğrenebilirsiniz.

7- Özgün Tarzların Tadını Çıkarın!

İstanbul Cocktail Festival sahne showları, profesyonel barmen ve barmeidlere ev sahipliği yapmanın yanı sıra birbirinden özgün butiklere de kapılarını aralıyor. Eğlencenin tadını çıkarırken, kendinizi yansıtabileceğiniz farklı tasarımları inceleyebilirsiniz.

8- Kokteyl Kültürünün Bir Parçası Olun

Klasik kokteyllerden, mixolojiye kadar birçok farklı kokteyli tatma ve yaratma fırsatı bulacağınız İstanbul Cocktail Festival’e kokteyl kültürünün olmazsa olmazlarını öğrenebilir ve benzersiz tatlarla kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

9- Şehrin Merkezinde Eğlencenin Tadını Çıkarın

İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olan Küçük Çiftlikpark’ta düzenlenecek olan İstanbul Cocktail Festival ile birlikte şehrin ortasında çimenlere yayılarak günün tadını çıkarabilirsiniz.

10 – Yaza Renkli Bir Kapanış Yapın

Yazın son günlerine gelirken henüz tatile gidemeyenler ya da tatilin tadına doyamayanlar için İstanbul Cocktail Festival size şehrin ve hayatın yoğunluğundan uzaklaşarak eğlencenin tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler