Ana SayfaÜnlülerHekimoğlu Dizisine Sürpriz Transfer!

İlgili Postlar

Hekimoğlu Dizisine Sürpriz Transfer!

Ekranların sevilen dizisi ve güçlü kadrosuyla heyecanları dorukta bırakan Hekimoğlu dizisine  Güven Kıraç’ın ardından bir isim daha sürpriz isim dahil olacak. Dizide nefeslerin tutulacağı beklenirken Belçim Bilgin’in hangi rol ile ekran karşısında olacağı merak ediliyor.

Belçim Bilgin Hekimoğlu Dizisine Dahil Oldu!

Yapımcılığını Karga Seven Pictures’in üstlendiği, kadrosunda Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Hekimoğlu’nun oyuncu kadrosuna Belçim Bilgin de dahil oldu. Usta oyuncu Güven Kıraç da Hekimoğlu’na yeni bölümde hastanenin yeni yönetim kurulu başkanı Vahap Ergün rolüyle katılıyor. Yeni bölümde Güven Kıraç’ın canlandıracağı Vahap Ergün karakteri dengeleri değiştirecek. Hastanenin yeni yönetim kurulu başkanı olan Vahap Ergün ile Dr. Ateş Hekimoğlu arasında soğuk rüzgarlar esecek. Güven Kıraç’ın ardından Belçim Bilginin de diziye dahil olması ile birlikte dizide yeni bölüm heyecan yaratacak.

Hekimoğlu’nun Eski Eşi Olacak!

Belçim Bilgin, dizide Ateş Hekimoğlu’nun eski eşi, Orhan’ın ise yakın arkadaşı Selin karakterini canlandıracak. Bilgin’in diziye 11. bölümde katılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler