Ana SayfaDizilerHekimoğlu 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Hastaneden Kovuluyor Mu?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Hastaneden Kovuluyor Mu?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Hekimoğlu 13. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Vahap, ekibinin kalması karşılığında Hekimoğlu’yla bir anlaşma yapıyor. Hekimoğlu’da kabul ediyor. Vahap’ın piyasaya yeni süreceği ilacın tanıtımını yapacağı öğrenilir. Bu tanıtımda da Hekimoğlu’nun konuşma yapacağı. Orhan ile İpek, heyecanla Hekimoğlu’nun konuşmasını beklerken o çıkıp, ilacın yeni patent alınmış eksi bir ilaç olduğunu söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Bu olanların üzerine Hekimoğlu hastaneden kovuluyor mu?

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Kovuluyor Mu?

Hekimoğlu 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu Vahap’la karşılaşmamak için çocuk gibi ondan kaçıyor. Vahap, onu yakaladığı yerde hemen istifasını vermesini istiyor. Acilen yönetim kurulunu toplayan Vahap, Hekimoğlu’nun kovulmasını oylamaya sunuyor. Orhan, İpek’in ne yapacağını beklerken o da Hekimoğlu’nun kovulması yönünde oy kullanıyor. Ateş Hekimoğlu, oy çokluğu ile hastaden kovulmasına karar veriliyor.

İşte Hekimoğlu 14. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/T0H4drm0Ep8

HEKİMOĞLU 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye gelen genç bir hastanın tahlilleri yapılıyor ve zehirlendiği anlaşılıyor. Tarım ilacından zehirlenmesi muhtemel hastanın annesi çocuğun tedavi edilmesini istemiyor. Hekimoğlu, çocuğun annesine gidip eğer, tedaviye kabul etmezse çocuğunu kaybedeceğini söylüyor. Ancak, kadın çocuğunun tahlillerini başka bir hastaneye gönderip sonuçları gelmeden tedaviyi ret ediyor.

Aynı şekilde zehirlenen bir çocuk daha geliyor hastaneye. Hekimoğlu, ekibinden bu iki çocuk arasındaki ortak noktayı bulmalarını istiyor. Zeynep ile Emre, iki çocuğun aynı servise bindiğini öğreniyor. Gereken araştırmada servisten de bir şey çıkmıyor. Hekimoğlu, bir deterjandan her iki çocuğunda zehirlenebileceğini düşünüp, çocukların evinde araştırma yapıyor.

Oradan da bir sonuç çıkmayınca. Çocukların hastaneye geldiklerinde üzerilerinde olan kıyafetleri bulan Hekimoğlu, kıyafetlere tahlil yaptırıyor ve tarım ilacı kalıntıları bulunuyor. Çocukların birine tedavi başlıyor. Ancak diğer veli ise tahlil sonuçları gelmeden tedaviyi kabul etmeyince Hekimoğlu ile Emre bir plan yapmak zorunda kalıyor. Her iki çocukta tedavi edilip taburcu ediliyor.

Vahap’ın ilaç tanıtımında Hekimoğlu sahneye çıkıp ilacın kalp rahatsızlığına iyi geldiğini söylüyor. Sahneden inmeye hazırlanan Hekimoğlu’nu Vahap, yine tehdit ediyor ve konuşmasına devam ediyor. Oda tekrar kürsüye geçip, o ilacın daha önceden var olduğunu, patentinin yeniden alınıp daha pahalı bir fiyata piyasaya sürüldüğünü söylüyor.

Zeynep ise, Hekimoğlu’na karşı hislerinin karşılıksız olmasından dolayı onun evine gidip, ekipten kimsenin gitmesine gerek olmadığını kendisinin istifa ettiğini söylüyor.

Hekimoğlu 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Vahap’ın İpliğini Pazara Çıkarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler