Ana SayfaÜnlülerHedefim Sensin Oyuncuları Gazetecilerle Buluştu!

İlgili Postlar

Hedefim Sensin Oyuncuları Gazetecilerle Buluştu!

Hedefim Sensin oyuncuları gazetecilerle buluştu! Ata Demirer ve Demet Akbağ’ı 3 yıl aradan sonra bir araya getiren Hedefim Sensin filmi, vizyona girmek için gün sayıyor. Gazetecilerle buluşan film ekibinin sohbetinde neler konuşuldu? Hedefim Sensin ne zaman vizyonda olacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Ata Demirer’in Yeni Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Hedefim Sensin oyuncuları gazetecilerle buluştu!

Hedefim Sensin oyuncuları gazetecilerle buluştu! Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın 3 yıl sonra yeniden bir araya gelerek başrollerini paylaştığı Hedefim Sensin filmi oyuncuları Kadir Has Üniversitesi’nde gazetecilerle bir araya geldi.

Oyuncu kadrosunda yer alan Ata Demirer, Demet Akbağ, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Erkan Can ve filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü neşeli bir sohbet eşliğinde filmi anlattılar.

Ata Demirer bağa girerse

Hedefim Sensin Oyuncuları Gazetecilerle Buluştu
Hedefim Sensin Oyuncuları Gazetecilerle Buluştu

Arkadaşlık, aşk ve karşılama üzerine kurulan bir komedi filmi

Filmin konusu özetleyen Ata Demirer, “Filmimizin adı ‘Hedefim Sensin’, kaderin hedefindeki bir adamın hikayesini anlatıyor. Arkadaşlık, aşk ve karşılaşma üzerine kurulan bir komedi hikayesi… Ben hayallerimin filmlerini yazmak istiyorum. Yani sipariş ile değil kendi içimden geçenleri… Gökçeada’ya öğrenciyken gitmiştim. Filmin macerası da bizi Gökçeada’ya götürdü” dedi. 

Hedefim Sensin, 30 Kasım’da vizyonda!

Filmde Çanakkale şivesi ile konuştuğunu söyleyen Demet Akbağ, bu sefer Ata Demirer ile rolleri değiştiklerini söyledi. Sözlerine devam eden usta oyuncu şunları ekledi, “Filmde arkadaşlık, aşk ve olmazsa olmazımız macera var. Gördüğünüz kadronun yakınlığını ve dostluğunu herkes çok iyi biliyor. Filmin kadrosu çok kıymetli oyunculardan oluşuyor. Filmi heyecanla bekliyoruz, 1.5 ay sonra seyirciyle buluşacağız. Filmimiz 30 Kasım’da vizyonda!”

Filmin sürprizleri çok fazla..

Hedefim Sensin filminin yönetmeni Kıvanç Baruönü ise film ve oyuncular ile ilgili şu sözleri söyledi:

“Biz yaklaşık 1.5 aydır setteyiz ve ayağımızın tozuyla geldik diyebiliriz. Film ile ilgili çok heyecanlıyız, çok şey anlatmak istiyoruz ama büyünün bozulmaması için kendimizi tutuyoruz. Gökçeada doğasıyla ve insanıyla filme çok büyük bir ruh kattı. Bizi orada çok güzel ağırladılar, hiç yabancılık çekmedik. Sette eve set dışında çok güzel günler geçirdik. Umarım sizlerde izlediğinizde bizim kadar keyif alırsınız. Filmin sürprizleri çok fazla… Ata’yı bu zamana kadar oynadığı karakterlerin dışında bir karakterde göreceğiz. Demet’in de birçok sürprizi var”.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler