Ana SayfaÜnlülerAta Demirer bağa girerse

İlgili Postlar

Ata Demirer bağa girerse

Ünlü isim Bozcaada’daki bağcılığı destekledi. Kendinden has üslubu ile dikkat çeken Ata Demirer bağa girerse…

Bozcaada’da bağların tehlike altına girmesi ile birlikte ünlülerin desteklemeye başladığı tarım faaliyetlerine bir destek de Ata Demirer’den geldi. Bağdan fotoğraflarla sosyal medya hesabından da konuyla ilgili dikkat çekmeyi başaran ünlü sanatçı, “Kargalar yimeden sen yi” dedi.

Ata Demirer kimdir?

“Çavuş üzümünü bekleyen bazı tehlikeler var”

Yaptığı paylaşımlarda komikliğin yanı sıra önemli mesajlarda veren başarılı isim, ”Adamızda ev pansiyonculuğu biraz fazla gelişti. Doğal olarak çavuş üzümüne beklenen ehemmiyet gösterilememe ihtimalleri doğmaya başladı. Oysa ki bu çok kıymetli bir üzüm. Bağların yaşamasını istiyoruz. Siz sevgili vatandaşları çavuş üzümü yemeye, bol bol çavuş üzümü almaya ve üreticiyi bir şekilde desteklemeye bekliyoruz” dedi.

Ata Demirer bağa girerse ne olur?

Bağ evlerinin pansiyona dönüşmesi ile birlikte bölgedeki turizm kaynaklı değişimlerin olacağına işaret eden Demirer, betonlaşma tehlikesi ile birlikte bağcılık için ciddi bir tehilkenin ortaya çıktığını söyledi.  ”Sevgili seyirciler, bizi seyreden kıymetli insanlar; biz filmlerimizde zeytinlikleri kesmeye, bağları kesip turizme katmaya önermeler yapmadık hiç ve yapmıyoruz. Lütfen oraları güzel bırakalım. Çünkü oralar güzel olduğu için o filmleri oralarda çekip size getiriyoruz ve sunuyoruz. Hiçbir şekilde önermemiz kötü turizm değil o filmlerde. Bu çavuş üzümü endemik bir türdür, çok az bir coğrafyada bulunur. Bildiğim kadarıyla da bir miktar Çanakkale ve Gökçeada’da. Başka da bir yerde olmaz Türkiye topraklarında bildiğim kadarıyla. O zeytinlikler kesilirse, bu bağlar yok olursa, o filmleri çekecek hikayeler de yazamayız ve öyle yerlerde olmaz. Bize soğuk o kış gecelerinde hiçbir şekilde ilham vermez. Ama şu an çok şey verebiliyor.” Diyen ünlü komedyene sosyal medyadan da destek geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler