Ana SayfaÜnlüler'Hollywood Kadınları' gecesinde duygusal anlar

İlgili Postlar

‘Hollywood Kadınları’ gecesinde duygusal anlar

Lady Gaga ‘Hollywood Kadınları’ gecesinde duygusal anlar yaşattı. Ünlü şarkıcı Lady Gaga, geçtiğimiz gün katıldığı davette gözyaşlarına hakim olamadı.

Jennifer Lopez kimdir?

Hollywood’un ünlü kadınları, geçtiğimiz gün Elle Dergisi’nin Beverly Hills’te düzenlediği Hollywood Kadınları gecesine misafir oldu. Aralarında Jennifer Lopez, Charlize Theron, Keira Knightly, Sara Sampaio, Chloe Moretz gibi ünlü isimlerin de bulunduğu davete Lady Gaga konuşmalarıyla  damgasını vurdu.

Gecede konuşma yapan ünlü isimlerden birisi de Jennifer Lopez oldu 49 yaşındaki yıldız, konuşması bittikten sonra sahneye Ünlü Şarkıcı Lady Gaga’yı davet etti. Yıllardır hem şarkıcılık hem oyunculuk yaptığından dolayı eleştirilere boğulduğunu belirten Lopez, meslektaşına dönerek “Bize kendi kulvarımızda kalmamız söylenirken, biz yeni bir kulvar yaratırız” dedi. Bu sözler Gaga’yı gözyaşlarına boğdu.

Lopez’e sarılıp ağlayan Lady Gaga, meslektaşına “Aralarında benim de bulunduğum pek çok kadına ilham kaynağı oldun” dedi. Çok heyecanlı görünen ABD’li şarkıcı, bir süre konuşmakta güçlük çekti. “Konuşma hazırladım, prompter ve kağıtlarda her şey yazıyor ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum” ifadelerini kullandı.

“İnsanları etkilemek için kıyafet giymeye itiraz ediyorum”

Davete gelmeden önce birçok kıyafet denediğini, bir çok ayakkabıyı giyip çıkardığını, en güzel mücevherleri taktığını, ipek kumaşlardan elbiseler denediğini anlatan şarkıcı Lady Gaga, bir süre sonra bu yaptıklarından midesi bulandığını söyledi. Gaga, “O anda ‘ne yapıyorum?’ diye düşündüm. Sonuçta bir güzellik yarışması değil ve yarışmıyoruz. İnsanları etkilemek için kıyafet giymeye itiraz ediyorum. bugün o nedenle buraya takım elbiseyle geldim” şeklinde konuştu.

“Kimse yanımda olmadı”

Lady Gaga, 19 yaşında tecavüze uğradığını belirterek, “Hala kim olduğunu söyleyecek kadar cesur değilim. Çok gençtim. Tecavüze uğradıktan sonra sonsuza kadar değiştim. Kimseye söyleyemedim. Kendimden bile kaçtım. Ve bugün hala bu durumdan dolayı utanç duyuyorum. O dönem bana kimse yardım etmedi, kimse bana rehberlik etmedi” derken gözyaşlarına hakim olamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler