Ana SayfaÜnlülerHazar Ergüçlü 'den Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü ‘den Samimi Açıklamalar

Oyuncu Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile yaşadığı birliktelik hakkında konuştu. Ergüçlü “Onur ile kendim olmayı öğreniyorum” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Onur Ünlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Onur Beni Hep Anda Tutuyor

Son dönemde Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisi ile ekranlarda izlediğimiz başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü Marie Claire dergisine verdiği röportajda özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu, “Onur beni hep anda tutuyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki, aklında başka bir şey varken konuşmak söz konusu değildir. Bir cümlede anlatırsam, onunla kendim olmayı ve bununla gurur duymayı öğreniyorum” dedi.

Son Bir Senede Çok Şey Yaşadım

Salgın sürecinden de bahseden Hazar Ergüçlü, “Yalan söylemeyeceğim. Pandemi beni içten içe mutlu ediyor. Evet, insanlık korkunç bir şeyle boğuşuyor olabilir. Ben de aynı karamsarlık içindeyim ama mutluyum. Sağlam hissediyorum. Son bir senede çok fazla şey yaşadım. Bir yere gidememekten, maske takmak zorunda olmaktan, bir mekana gidip dans edememekten bunaldım.” ifadelerini kullandı.

Sporla Aram İyi Değil

Değiştiğini ve zincirlerinden kurtduluğunu söyleyen Ergüçlü, “Artık birçok şey umurumda değil. Beni kırmak eskisi kadar kolay değil. Müthiş rahatladım. Çok pizza yiyorum. Biraz kilo alsam da ‘Olduğum gibi güzelim’ diyebiliyorum. Ya da sivilcem olması güzel hissetmeme engel olmuyor.” şeklinde konuştu. Sporla arasının iyi olmadığını belirten oyuncu, “Adım sayım var, günlük olarak onu tamamlamaya dikkat ediyorum. Günde mutlaka 400 kalori harcıyorum. Kendime bakmayı, yemek yapmayı seviyorum.” dedi.

Alev Alev 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemre’nin Kutlamasına Gölge Mi Düşecek?

Bu Tür Şakalar Yapılabilir

Geçtiğimiz aylarda Onur Ünlü Cihangir’de genç bir kadınla sarmaş dolaş sohbet ederken kameralara yansımıştı. O görüntüleri izlediğini söyleyen genç oyuncu, “Cihangir’in ortasında sanmıyorum ki beni aldatsın. O kadar aptalsa ben kendimden şüphe etmeliyim” demişti.

Birlikte görüntülendiği kişinin Onur Ünlü’nün öğrencisi ve arkadaşı olduğunu söyleyen Hazar Ergüçlü, o kadının “Tokatlayayım da kendine gel” diyerek ünlü yönetmene tokat atması için de “Şaka yapmış, bu tür şakalar yapılabilir” demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler