Ana SayfaDedikoduHazal Kaya'nın Dileği Gerçek Oldu

İlgili Postlar

Hazal Kaya’nın Dileği Gerçek Oldu

“Bizim Hikaye” dizisinin finaline doğru hamile olduğunu öğrenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, tüm projelerine uzun süre ara vermişti ki ünlü oyuncudan yeni bir müjde geldi. Hazal Kaya’nın dileği gerçek oldu. İşte detaylar;

Hazal Kaya Oynamak İstediği Rolü Söyledi

Oyuncu, yönetmen ve müzisyen Ali Attai ile evli olan Hazal Kaya, Kasım 2019’da oğlu Ficlet Ali’yi dünyaya getirdi. Sonraki süreçte oyuncu, Covid-19’un pandemi sürecine girmesiyle projesine de ara verdi.

2020 yazında uzun zamandır hayalini kurduğu projede yer almanın mutluluğunu yaşadı. En yakın arkadaşı Aslı Kızmaz, Hazal Kaya tarafından “Bana ne oldu”. Başlık kitabını okuduktan sonra yazara, romanın ana karakteri Çılgın Sertab Bar’ı okurken filme alınırsa bu karakteri oynamak istediğini söyledi.

Hazal Kaya’nın Dileği Gerçek Oldu

Roman filme çekilirken hamile olan Kaya, Aslı Kızmaz’a da bu kadar çok istediği filmde rol alamayacağını esprili bir dille dile getirmişti.

Oyuncu yaptığı röportajlardan birinde talihsiz bir kaza geçirdiğini ve filmde oynamak için bir süre çekim yapmak zorunda kaldığını itiraf etti. Hazal Kaya’nın dileği gerçek olmuş ve filmin çekimleri o dönemde ara verilmiş.

Kaya, oğlunu doğurduktan sonra, filmin hazırlanmasıyla birlikte nihayet başrol ona verildi. Gerçekten oynamak istediği filmin adı, romanın adıyla aynı. Nur Fettahoğlu, Onur Tuna ve Enis Arıkan da filmde Hazal Kaya’nın kız kardeşini canlandırdı.

Merakla beklenen “Benden Ne Olur?” filminin afişi sonunda yayınlandı. Filmleri ve Hazal Kaya’yı merak edenler için uzun ve heyecanlı bekleyiş sona eriyor!

Yayın tarihinin açıklanması ile birlikte Hazal Kaya, bir dileğine daha kavuştuğu filmin vizyon tarihini de instagram sayfasından paylaştı. Film, 14 Ocak’ta sinemalarda.

“Benden Ne Olur?” Oyuncuları

Benden Ne Olur filminde rol alacağını Hazal Kaya sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Hazal Haya’nın ardından filmin erkek başrolü de belli oldu ve Benden Ne Olur filmi erkek başrol oyuncusu Onur Tuna oldu. Benden Ne Olur filminde Selin Şekerci, Nur Fettahoğlu ve Enis Arıkan rol alacak.

Şimdiden merakla beklenen film bu sene iyi gişe yapan yapımlardan biri olacak gibi duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler