Ana SayfaKimdirHazal Adıyaman Kimdir?

İlgili Postlar

Hazal Adıyaman Kimdir?

Şimdilerde Bizim Hikaye adlı dizide Derin karakterine hayat veren Hazal Adıyaman Kimdir? Hazal Adıyaman Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Hazal Adıyaman Nerelidir? Hazal Adıyaman Kaç Yaşında? Hazal Adıyaman Hangi Burç?

Hazal Adıyaman, 22 Kasım 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 22 yaşında olan oyuncu Yay burcudur.

Hazal Adıyaman Kimdir?

Küçük yaşlarında televizyon dizilerine ve oyunculara ciddi olarak meraklı olan Hazal Adıyaman, bununla beraber kendisine geleceğin mesleği olarak oyunculuğu benimsemiştir. Bu anlamda somut adımlar atmak için elinden gelen bütün çabayı gösterme yoluna gitmiştir.

Hazal Adıyaman, başarılı geçen eğitim yaşamının ardından ciddi anlamda oyunculuğa yönelmiş hale gelmiştir. Zaman içerisinde yükseköğretimde bu konu ile ilgili olarak bir eğitim alamamış. Özel oyunculuk eğitim merkezlerinde kendisini çok daha ileri götürebilmek için eğitimler almış ve kısa zaman içerisinde oyunculuk serüvenine adım atmıştır.

Oyunculuk eğitimi sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan ve güzelliği ile kısa zaman içerisinde yapımcıların dikkatini çeken Hazal Adıyaman, ilk televizyon projesine Muhteşem Yüzyıl dizisi ile beraber çıkma fırsatını yakalamıştır. 2013 senesinde girmiş olduğu projede ciddi anlamda mükemmel bir oyunculuk ortaya çıkarmıştır. Dizide aynı zamanda kendisi ile beraber Vahide PerçinHalit Ergenç, Ozan Güven, Mehmet GünsürMerve Boluğur ve Meltem Cumbul gibi ünlü  isimler de rol almıştır.

Zaman içerisinde oyunculuk performansı ile dikkat çeken Adıyaman, Bir Yusuf Masalı dizisi kadrosuna 2014 senesinde girmiştir. Dizi çok uzun süreli olmasa da oyuncu için ciddi anlamda ilgi çekici projelerden biri niteliğindedir. Dizide İnan Ulaş Torun, Nur Erkul, Tarık Ünlüoğlu ve Burak Satıbol gibi ünlü isimler ile birlikte rol almıştır.

Dizilerde kısa süre içerisinde adından sıklık ile söz ettirmeyi başaran Hazal Adıyaman, zaman içerisinde 2014 senesi içerisinde Aşkın Bedeli dizisi projesinde de yer alma fırsatını elde etmiştir. Dizide kendisi ile beraber Zeynep Aydemir, Arda Öziri ve Mert Yavuzcan gibi isimlerde rol almıştır. Dizi çok uzun soluklu olmamış ve noktalanmıştır.

2016 senesinde ise yine televizyon ekranlarında ilgi gören dizi projelerinden birisi olan Hanım Köylü dizisi kadrosunda rol almış ve oyunculuğu ile izleyenleri kendisine ciddi anlamda hayran bırakmıştır. Dizide kendisi ile beraber Gülsim Ali İlhan, Yusuf Çim, Mehmet Özgür, Toygan Avanoğlu gibi oyuncular rol almıştır. Ege odaklı dizilerdendir.

Genç fakat kısa zaman dilimi içerisinde ciddi anlamda deneyim kazanan oyuncu,  Fox TV ekranlarının sevilen dizi projelerinden birisi olmuş Kalbimdeki Deniz dizisi kadrosunda rol almıştır. Dizide kendisi ile beraber Özge ÖzberkKutsi, Yeşim Ceren Bozoğlu, Sebahat Kumaş gibi oyuncular rol almıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler