Ana SayfaKimdirHayati ve Diğerleri dizisinin oyuncuları kimdir?

İlgili Postlar

Hayati ve Diğerleri dizisinin oyuncuları kimdir?

Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayacak olan Hayati ve Diğerleri dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Eğlenceli polisiye komedi dizisi Hayati ve Diğerleri dizisi ekranda yerini aldı. İşte detaylar…


Bugün Doğan Ünlüler

Hayati ve Diğerleri Dizisi Yönetmeni

Yaz sezonuyla, bu dizilerden biri de Hayati ve Diğerleri oldu. Hayati ve Diğerleri nin yönetmenliğini, birçok projeye imza atmış, Özer Kızıltan yapacak. Poyraz Karayel’in Zülfikar’ı olarak tanınan Celil Nalkaçan’ın da başrolde yer alacağı Hayati ve Diğerleri’nin oyuncu kadrosunda yerini alıyor.

Hayati ve Diğerleri Dizi Konusu

Sürgün karakolunda başkomiserlik yapan Hayati (Celil Nalçakan), ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi Şükran (Günay Karacaoğlu) ve türlü oyunlarla kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı Danyal’ın (Levent Ülgen) hikayesini komik bir şekilde ele alıyor…

Hayati ve Diğerleri Dizisinin Oyuncuları Kimdir?

Celil Nalçakan (Hayati Solmaz)

İdealist, ahlaklı, mesleğine aşık, görevini iyi bir şekilde yapmaya çalışan bir başkomiser. En büyük isteği başında olduğu İkircikli Karakolunu sürgün karakolundan örnek bir karakol haline dönüştürmektir.

Celil Nalçakan Kimdir?

Günay Karacaoğlu (Şükran Solmaz)

Şükran’ın bu hayattaki tek istediği oğlunu evlendirebilmektir. Kardeşi Danyal’ın sahtekarlıkları görmezden gelerek birbirine tamamen zıt iki karakter olan oğlu ve kardeşini idare edip evde bir denge yaratmaya çalışan Şükran’ın gelin bulma arayışları Hayati’yi çıldırtacaktır.

 

Günay Karacaoğlu Kimdir?

Levent Ülgen (Danyal Bezirci)

Yıllar sonra ortaya çıkarak ablasının yanına geri dönen Danyal, yeğeni Hayati ile tamamen zıt karakter dedirler. Geçmişinde illegal işlerle uğraşan Danyal’ın hayattaki tek isteği ise, kolay yoldan parayı bulmaktır.

Levent Ülgen Kimdir?

Bahtiyar Engin (Tahsin Akın Şirinyer)

Kandırılmaya oldukça müsait olan Tahsin’in en yakın arkadaşı ise, Danyal’dır. Gözüne kestirdiği hatalı park etmiş arabaların sileceklerini kaldırmak dışında hobisi olmayan Tahsin, Şükran’ın yanına taşınan kardeşi Danyal ile çok iyi anlaşmaya ve beraber vakit geçirmeye başlamıştır.

 

Bahtiyar Engin Kimdir?

İbrahim Selim (Celal Kalayır)

Gasp Büro’da görev yaptıktan sonra disiplin suçu yüzünden sürgün karakolu olan İkircikli Polis Merkezi Amirliği’ne gönderilen komiser Celal, kolay yoldan hedefe ulaşmak isteyen biridir. Cimriliği ile ün salmış olan Celal’in bir başka özelliği ise, karşı cinse karşı koyulmaz ilgisidir.

İbrahim Selim Kimdir?

Cansu Dağdelen (Açelya Balkanlı)

Gömleğinin son düğmesi her zaman kapalı, saçları hep toplu, saygılı tavrıyla dikkat çeken Açelya, örnek bir polis olmaya çalışmaktadır. Hayati’ye ilk gördüğü andan itibaren içten içe yakınlık beslemeye başlayan Açelya, hislerini bastırmaya çalışır.

Cansu Dağdelen Kimdir?

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler