Ana SayfaKimdirCansu Dağdelen Kimdir?

İlgili Postlar

Cansu Dağdelen Kimdir?

Cansu Dağdelen Kimdir? Cansu Dağdelen Kaç Yaşında? Cansu Dağdelen Aslen Nereli? Cansu Dağdelen Hangi Burç? Birçok projede karşımıza çıkan, başarılı oyunculuk sergileyen ve herkes tarafından olumlu yorumlar olan Cansu Dağdelen biyografisi ve hayatı hakkında bilinmeyenler haberimizde.

Cansu Dağdelen Kaç Yaşında? Cansu Dağdelen Aslen Nereli? Cansu Dağdelen Hangi Burç?

Cansu Dağdelen, 4 Haziran 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Cansu Dağdelen aslında eğitimini Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nde tamamlamış ama kendisine meslek olarak oyunculuğu seçti ve o yönde tamamlamaya karar vermiştir.

Cansu Dağdelen Kimdir?

Cansu Dağdelen oyunculuk üzerine yoğunlaştıktan sonra, bu yolda eğitim almanın kendisine daha iyi olacağına karar vermiş ve Plato Film Okulu bünyesinde oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Güzel oyuncu Cansu Dağdelen, ekran karşısına ilk olarak Kalbim Seni Seçti dizisi ile çıkmış ve bu dizide Melis karakterine hayat vermiştir. Bu dizide sergilediği oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Kalbim Seni Seçti dizisinin ardından dikkat çeken ve sonrasında farklı projeler ile ekrana gelen Cansu Dağdelen, İki Yaka Bir İsmail, Kadim Dostum, Osmanlı Tokadı, Kocamın Ailesi gibi dizilerde sevenlerinin karşısına geçmeye devam etmiştir. Hatırı sayılır bir takipçi kazanan Cansu Dağdelen herkes tarafından sevilen bir oyuncu olmayı başarmıştır.

Cansu Dağdelen, 2017-2018 sezonunda ise yeni bir dizi projesi ile ekrana gelmiş ve Kanal D’nin sevilen komedi dizisi Hayati ve Diğerleri dizisinde Açelya rolünü canlandırmıştır. Dizide canlandırdığı Açelya rolü ile çok beğenilmiştir.

Cansu Dağdelen Dizileri ve Cansu Dağdelen Filmleri

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler