Ana SayfaKimdirCankat Aydos Kimdir?

İlgili Postlar

Cankat Aydos Kimdir?

Cankat Aydos Kimdir?

Cankat Aydos, 12 Aralık 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir.Ailesinin de desteği ile birlikte küçük yaşlardan itibaren spor ile ilgili olan Aydos, zaman içerisinde oyunculuğa da merak salmış ve bu anlamda ilerleme yoluna gitmiştir. 8 yıl boyunca profesyonel lisanslı basketbol oyuncusu olan Cankat Aydos, basketbol alanında ciddi kariyer yapmıştır.

Cankat Aydos eğitim hayatında her zaman başarılı olmuştur. Bu başarısının mükafatı olarak hayalini kurduğu,Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazanarak kanıtlamıştır.Selçuk Üniversitesi’nde eğitim gördüğü yıllarda Kanal D ekranlarında yayınlanan Kayıp dizisinde rol almış, böylece daha eğitim hayatı bitmeden sektöre atılmıştır.

Maral dizisi kadrosunda da yine aynı dönemler içerisinde bölümlük oyuncu olarak kendini izleyicilere gösterme şansı bulmuştur. Genç yaşına rağmen her türlü karaktere hayat veren oyuncu, kendini göstermiş ve herkes tarafından beğenilmiştir.

Fakat Cankat Aydos’un en çok ön plana çıktığı proje ise televizyon ekranlarının sevilen polisiye dizisi Behzat Ç. İle olmuştur. Dizide belli bir süre görev alan oyuncu, adından uzun süre söz ettirmeyi başarmıştır. Cankat Aydos, 2014 yılı yapımı Emanet dizisi kadrosunda yer almıştır. Figüran rollerden olmasına rağmen kendini belli etmiştir.

Bu filmin ardından ise ilk beyaz perde projesi olarak Karışık Kaset filmi kadrosunda yer almıştır.Genç oyuncu, televizyon ekranlarının sevilen projelerinden birisi olan Arkadaşlar İyidir dizisi kadrosunda yan rollerden birisinde yer alarak kariyerini devam ettirmiştir. Cankat Aydos, Hayati ve Diğerleri adlı dizide rol almaktadır.

Yer Aldığı Projeler

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler