Ana SayfaKimdirOzan Güler Kimdir?

İlgili Postlar

Ozan Güler Kimdir?

Ozan Güler Kimdir?

‘O Hayat Benim’ dizisi ile tanıdığımız, yakışıklılığı ile kızların dikkatini çeken Ozan Güzel kimdir? Hayatı hakkında bilinmeyenler haberimizde.

Ozan Güler’in Hayatı

Ozan Güzel, 1991 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Hayatının bir bölümünü Sivas’ta geçiren Ozan Güler, oyunculuğa merak salmıştır. Ozan Güler bu merakını dahada ilerletmek istemiş ve İstanbul’a geldikten sonra oyunculuk eğitimi almıştır.

Ozan Güler, 2012 yılında katıldığı modellik yarışmasında 3. olmuştur. Kariyerine yine 2012 yıllarında başlayan Ozan Güler, hayatının belirli bir dönemini modellik yaparak geçirmiştir. Ozan Güler, aldığı tekliften sonra ilk deneyimini Çılgın Dershane filminde yaşamıştır. Hiçbir oyunculuk deneyimi olmamasına rağmen bu filmde gösterdiği başarı ile herkesin dikkatini çekmiştir.

Ozan Güler, film sonrası ekranlarda uzun soluklu oynayan ve fenomen bir dizi haline gelen O Hayat Benim dizisinde ‘Arda’ karakterini canlandırmıştır. Bu dizide ki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Ozan Güler bir yandan kendini kanıtlamış, bir yandan ise hatırı sayılır bir seyirci kitlesine ulaşmıştır. Ozan Güler yakında ekranlarda olacak İnsanlık Suçu dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ozan Güler’in Yer Aldığı Projeler

  • Çılgın Dershane 3
  • O Hayat Benim
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler