Ana SayfaDizilerHayat Sırları Dizisi Reytingde Sınıfta Kalsa da Umut Vadediyor

İlgili Postlar

Hayat Sırları Dizisi Reytingde Sınıfta Kalsa da Umut Vadediyor

Star TV’nin yeni sezon dizisi Hayat Sırları geçtiğimiz hafta, güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara merhaba dedi. Çarşamba akşamı ilk bölümü izleyicilere sunulan dizi film, aynı gün ve saatteki diğer rakip dizilerin gerisinde kalarak reytinglerde sınıfta kalsa da izleyicilerden olumlu yorum aldı.

İkinci Bahar Tadında Hayat Sırları

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ gibi başarılı isimlerin yer aldığı “Hayat Sırları” dizisi, 1 Kasım Çarşamba akşamı itibariyle Star TV’de izleyicilerle buluştu.

Türker İnanoğlu’nun 1998 yılında yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Şener Şen ve Türkan Şoray’ın paylaştıkları, “İkinci Bahar” dizisinin konusunu ve sıcaklığını hissettiren “Hayat Sırları” dizisi; konu olarak esnaf lokantası işleten Kuzgun ailesinin sırlarla dolu hayat hikayesini işliyor.

Kore yapımı “My Father is Strange” adlı TV dizisinden uyarlama olan dizi filmin; yapımcılığını Most Production-Gül Oğuz, yönetmenliğini Murat Can Oğuz, senaryosunu ise Mahinur Ergun üstlendi.

Dizi film; ilk bölümüyle fazla bir sır vermese de oyuncuların performansları ve karakterleri, izleyicilerin beğenisini kazandı. Kuzgun ailesinin fertlerinin; gizledikleri sırlardan, birbirlerinin haberi olmasa da gelecek bölümlerde acaba ne tür sürprizler olacak? İzleyip göreceğiz…

[irp]

İzleyiciler İsyan Etti!

Çarşamba akşamları, TV ekranlarında iddialı diziler bir arada olunca izleyiciler de genellikle eski takip ettikleri dizileri tercih etmek zorunda kaldı. Hayat Sırları dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çekse de aynı akşam yayınlanan “Diriliş: Ertuğrul” ve “Meryem” dizilerinin çok gerisinde kaldı. Özellikle; “Meryem” dizisinin izleyicileri ve Ekin Koç hayranları, diziyi kaçırdıkları için yayın gününün değiştirilmesi yönünde yorumlarda bulundular.

Dizi film; 1 Kasım 2017 Çarşamba gününün izlenme verilerine göre; tüm kişilerde 3.03 reytingle 16’ncı, AB’de 3.18’de 10’uncu, ABC1’de 3.37’yle 14’üncü sırada yer aldı.

Ekin Koç kimdir?

Ahmet Mümtaz Taylan Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler