Ana SayfaDizilerVer Elini Aşk kadrosunda yeni bir isim!

İlgili Postlar

Ver Elini Aşk kadrosunda yeni bir isim!

Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan ekranların sıcak romantik komedilerinden ‘Ver Elini Aşk’ın kadrosuna Ayhan Taş dâhil oldu. Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde ekranlarda karşımıza çıkan Ayhan Taş’ın rolü dair merak edilenlere ve Perşembe akşamı dizide yaşananlara haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

‘Ver Elini Aşk’ın Ayperi’nin babası; Ayhan Taş

Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür’ün başrollerinde yer aldığı, yapımcılığını Salacak Yapım’ın üstlendiği ‘Ver Elini Aşk’ın yeni bölümünde ekran başındakiler Ayperi’nin babasıyla tanıştı.  Ayhan Taş, Ayperi’nin babası Hayri karakterini canlandırarak hikâyeye yepyeni bir soluk getirdi ve izleyicileri kahkahalara boğdu.

Kıskançlık son dorukta!

Kaan, Ayperi için fırıldak, mırıldak; ama, iyi yürekli bir babadır. Ayperi, ona karşı olumlu hisler beslese de, çapkın bir erkek olmasından dolayı biraz uzak durur. Kaan’ın sürekli “Bir köylü kızıyla evlenmem” cümlesi kulaklarında yankılanmaya devam eder. Boşandıktan sonra Kaan, artık onun patronudur ve sevda işinden uzak durmaya kararlıdır. İçten içe de, ona karşı aşık olduğunu hissetmektedir; ancak, sevdaya adım atmaktan korkuyordur. Kaan’ın aşk hamlelerini görüyor; fakat, ona beklediği geri dönüş tepkilerini vermiyordur. Kaan, Ayperi’nin gerçek duygularını ortaya çıkartmaya karar verir. Ayperi’nin kendisine olan aşkını o da hissediyordur. Bu yolda yalnız hareket etmek istemez ve kardeşi Lalin ile iş arkadaşları Mesut ve Oğuz’dan yardım alır. Amaç ise, Ayperi’yi kıskandırıp hislerinin farkına vardırmaktır… Oyun basittir… Kaan, boşandıktan sonra tekrar gece hayatına dönmüş gibi yaparak, Ayperi’yi sinirlendirmektir. Ayperi’nin, gerçek duygularının sinirlendiği zaman çıktığını bilen herkes bu oyunda hünerlerini gösterirler… Emin Ağa’yı bile oyunlarının içine çekmeyi başarırlar.

Her Perşembe kahkaha dolu geçecek!

Ayperi (Sevda Erginci) ve Kaan (Ali İl), dedelerinin ardından bu sefer karşılarında Hayri’yi (Ayhan Taş) buldukları son bölümünde Ver Elini Aşk dizisinde öfke kontrolü problemi yaşayan Hayri, aralarında aşk filizlenen ikiliyi de uğraştır. Aynı zamanda kebapçı olan Hayri’nin, Kaan’a karşı nasıl olacağı da büyük bir merakla beklenirken eğlencenin dozu da arttırdığı dizi  ‘Ver Elini Aşk’ın kahkaha dolu yeni bölümü ile Perşembe günü akşamları saat 20.00’de Kanal D’de seyircisi ile buluşacak.

Ayhan Taş kimdir?

Ayhan Taş kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler