Ana SayfaÜnlülerHayat Bilgisi’nin Barbie’si Paris’ten Döndü

İlgili Postlar

Hayat Bilgisi’nin Barbie’si Paris’ten Döndü

Hayat Bilgisi dizisindeki Gamze rolüyle Türkiye’nin bir dönemine damga vuran İpek Erdem, yıllar sonra yeniden görüntülendi…

Türkiye’de bir döneme damga vuran dizilerden birisi olan Hayat Bilgisi’nin her bir karakteri, o döneme damga vurmayı başarmıştı. Dizideki ana karakterlerden birisi olan Gamze’yi canlandıran İpek Erdem, dizi sonrasında birkaç projede daha rol almıştı. Ancak sonrasında farklı bir kariyer planlaması yapan İpek Erdem, gözlerden uzak bir yaşamı seçmişti. Hayat Bilgisi sonrasında Elveda Rumeli ve Kuzgun gibi dizilerde ekranlarda yer alan İpek Erdem, başarılı performansıyla sevilen isimlerden birisi olmuştu.

Paris’te Yaşıyordu

Türkiye’den giden ve uzun zamandan beri Fransa’nın başkenti Paris’te yaşamını sürdüren İpek Erdem, Türkiye’ye dönüş yaptı. Türkiye’ye gelmesiyle birlikte röportaj vererek değerlendirmelerde bulunan ünlü oyuncunun yıllar sonraki değişimi de dikkatlerden kaçmadı ve sosyal medyada geniş bir yer buldu. Türkiye’nin yükselen bir değer olduğunu ve taş yerinde ağırdır diyerek Türkiye’ye dönüş yaptığını söyleyen ünlü isim, yurt dışına gidince Türkiye’nin değerinin daha iyi anlaşıldığını söyledi. Türkiye’nin çok zengin ve değerli yerlerinin olduğunu söyleyen İpek Erdem, bundan sonraki yaşamını Türkiye’de sürdüreceğini ifade etti.

Hayat Bilgisi’nin Gamze’si Paris’ten Döndü!
Hayat Bilgisi’nin Gamze’si Paris’ten Döndü!

“Bu Bizim Zenginliğimiz”

İpek Erdem Türkiye ile ilgili düşüncelerini “Düşündüğümüz gibi değiliz, bir kere dünyada yükselen bir değeriz, aslında kendi kıymetimizi bilmiyoruz, dışarıdan ülkemiz bizim gördüğümüz gibi görünmüyor, çok ilgi çekici bir ülke olarak biliniyoruz, biliyorsunuz bizim dizilerimiz yurtdışında da büyük ilgi görüyor, kendi değerimizi anladıkça çok daha yükseleceğimizi anlıyorum, bizim sonsuz bir kültürümüz var, bu bizim zenginliğimiz” diyerek aktarırken sözlerini de bu şekilde noktaladı.

Ünlü oyuncunun Türkiye’ye dönüşü sonrasında yeni projelerde yer alıp almayacağı merak ediliyor. Ünlü oyuncu en son projelerinde genelde dijital platformlarda yer almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler