Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola Çocuğuyla Mutlu! “O Seçeneği Hiç Düşünmüyorum”

İlgili Postlar

Ezgi Mola Çocuğuyla Mutlu! “O Seçeneği Hiç Düşünmüyorum”

Ezgi Mola, hamilelik sürecinin ardından zamanı çocuğu Can için ayırıyor. Ünlü oyuncu bakıcılık fikrine de sert çıkış yaptı.

Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs’ta hayatını birleştiren Ezgi Mola, evlilik sonrasında hamilelik süreci yaşamaya başlamıştı. Bu nedenle yeni dönem projelerinde rol almayan ünlü oyuncunun bundan sonraki süreçte de pek fazla ekranlarda olmayacağı görüldü. 4 yıllık ilişkisini evlilik ile sonlandırdıktan sonra eşiyle birlikte mutlu bir hayat süren Ezgi Mola, hamilelik döneminde de sosyal medyada yakından takip edilmişti. 23 Kasım’da gerçekleşen doğum ile Can adını verdikleri çocukların kavuşan çift, şu anda çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Çiftin ilk çocuğu olması nedeniyle heyecan yaşadıkları görülürken Ezgi Mola, çocuğuyla birlikte Kuruçeşme’de objektiflere takıldı.

Ezgi Mola Çocuğuyla Mutlu! “O Seçeneği Hiç Düşünmüyorum”
Ezgi Mola Çocuğuyla Mutlu! “O Seçeneği Hiç Düşünmüyorum”

“Bakıcı Seçeneğini Düşünmüyorum”

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, çocuğunun bir daha olmayacak çocukluk dönemlerinde yanında olmak istediğini ve bu nedenle de bakıcı seçeneğini hiç düşünmediğini söyledi. Bu anları kaçırmak istemediği için çocuğuyla birlikte vaktini geçirdiğini de aktaran Ezgi Mola, bundan sonraki süreçte de düşüncesinin aynı olacağını söyledi.

Muhabirlerin bakıcı sorularına açık yüreklilikle yanıt veren Mola, “Bakıcı olsun da pek istemiyorum aslında… Çünkü benim gibi bakabilir mi, benim kadar bakabilir mi? Buna inanmıyorum. Yani bu zamanlarını bir kez yaşıyoruz. Bir de kırk yılda bir çocuğum olmuş. Bu anı kaçıramam. Kalabalık da bir aile severim ben… ‘Ay ne güzel’ derim kalabalık bir aile görünce… Hep beraber bizimle büyümesi bence daha iyi özellikle şu sıralar” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler