Ana SayfaKimdirHande Mehan Kimdir?

İlgili Postlar

Hande Mehan Kimdir?

Türk şarkıcı olan Hande Mehan Kimdir? Hande Mehan kaç yaşında ? Hande Mehan diziler nelerdir? Hande Mehan filmleri nelerdir? Hande Mehan aslen nereli? Hande Mehan hangi burç? Hande Mehan hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

14 Ağustos Doğumlu Ünlüler

Hande Mehan Kaç Yaşında? Hande Mehan Aslen Nereli? Hande Mehan Hangi Burç?

Başarılı sanatçı Hande Mehan, 14 Ağustos 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Yay burcudur.

Aslan Burcu Ünlüler

Hande Mehan Kimdir?

Başarılı sanatçı Hande Mehan, 14 Ağustos 1995 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Aslen Diyarbakırlı olan başarılı oyuncu Yay burcudur. Türk müzisyen ve söz yazarı Üniversite yıllarında tanıştığı Cem Adrian’ın prodüktörlüğünü üstlendiği Hande, müzik kariyerine sözü ve müziği kendisine ait olan “Sen Beni Güzel Hatırla” isimli şarkısı ile başladı. 12 Aralık 1995 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Hande, 17 Mayıs 2018’de YouTube üzerinden yayınladığı “Sen Beni Güzel Hatırla” ile müzik kariyerine başladı. Cem Adrian ile birlikte seslendirdiği bir İlhan Şeşen şarkısı olan “Sen Benim Şarkılarımsın” ile 16 milyon izlenmeyi aşıp yükselişe geçen Hande, Cem Adrian’ın konserlerinde de konuk sanatçı olarak yer aldı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler