Ana SayfaKimdirEvren Türeci Kimdir?

İlgili Postlar

Evren Türeci Kimdir?

“Tövbe” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Evren Türeci kimdir? Evren Türeci kaç yaşında? Evren Türeci albümleri neler? Evren Türeci aslen nereli? Evren Türeci hangi burç? Evren Türeci hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Evren Türeci Kaç Yaşında? Evren Türeci Aslen Nereli? Evren Türeci Hangi Burç?

Evren Türeci 1 Ocak 1983 senesinde Zonguldak’ta dünyaya gelmiştir. Aslen Zonguldaklı olan Evren Türeci, Oğlak burcudur.

Evren Türeci Kimdir?

Evren Türeci eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. 8 yaşından itibaren keman, gitar ve ses eğitimi almaya başlayan Evren Türeci, sahneye ilk kez 16 yaşında çıkmıştır. Lise yıllarında pek çok müzik yarışmasına katılan ve katıldığı yarışmalarda derece elde eden Evren Türeci, liseden mevzun olduktan sonra “Zonguldak Belediye Konservatuarı Klasik Türk Müziği Bölümü”nü kazanmıştır. Aynı dönemde “Fame Akademi Müzik Ana Sanat Dalı Şan Bölümleri”nden mevzun olsan Evren Türeci, diksiyon ve seslendirme eğitimleri de alarak haber spikerliği, reklam seslendirmesi ve radyo programcılığı yapmıştır.

Mevzun olduktan bir süre sonra İstanbul’a gelen Evren Türeci “Oda Tiyatrosunun Müzikal ve Tiyatro Eğitim Sertifika Programlarını” başarıyla bitirmiştir. Bunun yanı sıra ülke genelinde  hayvan haklarının sağlanması için  kurulan “Sivil Toplum Örgütleri”nde bir çok pilot proje ve makaleler, konferanslar hazırlayan ve seminerler veren Evren Türeci hayvan hakları aktivistidir.

Engelli çocuklar için de gönüllü müzik terapistliği yapmış olan Evren Türeci yürüttüğü sosyal sorumlukluk projeleriyle pek çok ödül almıştır. 2018 senesinde Vedat Sakman’la beraber “Her Neyse” isimli ilk akustik single çalışmasını dinleyicilerin beğenisine sunan Evren Türeci “2019 Müzik Ödüllerinde” ” En İyi Çıkış Yapan Cover Düet ” ödülünü kazanmıştır. Aynı yıl Ekim ayında “Tövbe” ismindeki ikinci single albümünü de yayınlayan Evren Türeci bu parçasıyla büyük bir çıkış yakalamıştır.  Evren Türeci geçtiğimiz sene çok sevilen şarkısının bu sene remix versiyonunu dinleyicileriyle buluşturmuştur.

Evren Türeci Single Albümleri

  • 2019 – Tövbe
  • 2019 – Her Neyse
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler