Ana SayfaKimdirSema Moritz Kimdir?

İlgili Postlar

Sema Moritz Kimdir?

Türk şarkıcı olan Sema Moritz Kimdir? Sema Moritz kaç yaşında ? Sema Moritz diziler nelerdir? Sema Moritz filmleri nelerdir? Sema Moritz aslen nereli? Sema Moritz hangi burç? Sema Moritz hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

14 Ağustos Doğumlu Ünlüler

Sema Moritz Kaç Yaşında? Sema Moritz Aslen Nereli? Sema Moritz Hangi Burç?

Başarılı sanatçı Sema Moritz, 14 Ağustos 1956 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Yay burcudur.

Aslan Burcu Ünlüler

Sema Moritz Kimdir?

Başarılı sanatçı Sema Moritz, 30 Kasım 1955 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Yay burcudur. Müziğini jazz a la turca olarak niteleyen Moritz, 1981 yılında Berlin’de üyelerini işçi kadınların oluşturduğu bir koro kurdu ve bu koroyu yönetti. 1984 yılında Berlin Kreuzberg Dostlar Korosu’nda solistliğe başladı. 1987 yılında kendi grubu olan Sema-Taksim’i kurdu. Nazım Hikmet şarkıları yanı sıra Tunçel Kurtiz’le beraber Şeyh Bedreddin Destanı isimli eseri de seslendirdi. Türk müzisyen, besteci olan Sema Moritz bu aralar pek piyasada olmayışı da ara sahneler de şarkı söylemeye devam etmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler