Ana SayfaÜnlülerHande Erçel'den Pozitif Fotoğraflar!

İlgili Postlar

Hande Erçel’den Pozitif Fotoğraflar!

Türk oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde hamile olan ablası Gamze Erçel ile fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Pozitif Fotoğraflar atan Hande Erçel, yaptığı paylaşımlarla güzel açıklamalarda bulundu.

Hande Erçel Kimdir?

Hande Erçel ; “İkiz Bebek ve Ben”!

Hande Erçel Gamze Erçel

 

Türk oyuncu ve model olan Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde hamile olan ablası Gamze Erçel ile fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ünlü oyuncunun Ablası Gamze Erçel’in hamileliğini sosyal medya hesabı üzerinden ikiz bebek olduğunu duyurmuştu. Hande Erçel, “İkiz bebek ve ben ablacım” demiştir. Sosyal medya hesabından pozitif yorumlar ile fotoğraflar paylaşan Türk oyuncu Hande Erçel, attığı paylaşımlarla duygusal anlar yaşamıştır. Bu paylaşımlarda takipçileri ve sevenleri Hande Erçel’in de bebek istediğini ve bu güzel anıların onunda yaşaması gerektiğini vurgulamışlardır.

Hande Erçel’den Pozitif Fotoğraflar!

Hande Erçel Gamze Erçel

Türk oyuncu Hande Erçel, hamile olan ablası Gamze Erçel ile hamileliği ile ilgili fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştır. Pozitif Fotoğraflar ve yorumlarda bulunan Hande Erçel, yaptığı paylaşımlarla güzel açıklamalarda bulunmuştur. “İkiz bebek ve ben ablacım” açıklamasında bulunan Hande Erçel, Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç ile ilişkilerini devam ettirmesinden dolayı paylaştığı fotoğraflardan etkilenen takipçileri ve hayranları merak içinde olmuştur. Yaptığı paylaşımdan takipçileri ve sevenleri Hande Erçel‘in de bebek istediğini ve bu güzel anıların onunda yaşaması gerektiğini vurgulamışlardır. Kendisininde bebek beklendiği vurgulayan takipçileri pozitif yorumlarda bulunmuştur. Onun bu güzel anıları en çok konuşulanlar arasına girmiş ve magazin dünyasının gündemine oturmuştur.

Hande Ercel ile Murat Dalkılıç Aşkında Sürpriz Gelişme

Murat Dalkılıç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler