Ana SayfaDedikoduHande Erçel Geçmişi Hakkındaki İddialara Sert Çıktı

İlgili Postlar

Hande Erçel Geçmişi Hakkındaki İddialara Sert Çıktı

Kerem Bürsin ile ayrıldıktan sonra sık sık adı aşk dedikodularına karışan Hande Erçel hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Oyuncu Hande Erçel’in estetiksiz hallerini ve hakkındaki aşk haberlerini sildirmek istediği iddia edildi. Önceki gün Etiler’de kameralara yakalanan Hande Erçel geçmişi hakkındaki iddialara sert çıktı. İşte o açıklamalar;

Kafede Buluştular

Hande Erçel ile Kerem Bürsin, başrolünde yer aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını sekiz ay önce sessiz sedasız noktaladı. Özel hayatlarıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ikili, geçtiğimiz gün Kavacık’ta bir kafede buluştu. Hayranları tarafından görüntülenen ünlü oyunculardan Bürsin kapüşonuyla yüzünü gizlerken, Erçel ise kahve alır almaz aracına döndü.

İzdiham Yaşandı

Kerem Bürsin, önceki akşam ise Atlas Sineması’nda düzenlenen Boğaziçi Film Festivali’ne katıldı. Başrolünde yer aldığı ‘Eflatun’ filmini izleyen yakışıklı oyuncuyu, çıkışta yaklaşık 200 kişilik yabancı hayranı bekliyordu. Hayranlarının yarattığı izdihamın arasında kalan Bürsin, neye uğradığını şaşırdı.

Kerem Bursin ve Hande Erçel Aşkı Yeniden Mi Başlıyor?

Aracına gitmekte güçlük çeken Bürsin’in, basın mensuplarının “Hande Erçel ile yeniden barıştığınız konuşuluyor. Barışma oldu mu? Yeniden bir aşka başladınız mı?” sorusuna, “Şu anda o konuya hiç girmeyelim” diyerek, barışmayı yalanlamaması dikkat çekti. Ünlü oyuncunun bu sözleri, ikilinin küslüğe son verip yeniden aşk yaşamaya başladıklarının sinyali şeklinde yorumlandı.

 “Tabi Ki Hande’yi Aradım”

Geçtiğimiz günlerde Etiler’deki bir mekanda görüntülenen Bürsin, Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi’nin yaşadığı sağlık sorunu hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

Tabii ki arayıp, Hande ile konuştum. Bu konuyla alakalı çok bir şey demek istemiyorum. Çok hassas bir konu ve bu hassasiyeti korumak adına magazinsel bir şey çıksın istemiyorum. Tek diyeceğim bu.

“Hande’yle Gayet İyiyiz”

Ünlü oyuncu, daha sonra bu telefon görüşmesinin hatırlatılması üzerine, “Bu konu çok hassas. Lütfen bu konulara girmeyelim” ifadelerini kullanmıştı. Bürsin, ayrılık sonrası güzel oyuncu ile küs olduğu iddiları hatırlatılınca da “Gayet iyiyiz” demekle yetinmişti.

“Hayatımda Kimse Yok”

Hande Erçel, geçtiğimiz gün ise Bebek’te objektiflere takılmıştı. Gazetecilerle konuşan güzel oyuncu, eski aşkı Kerem Bürsin ile barıştığı iddialarını; “Hayatımda kimse yok. Olsa söylerim” sözleriyle yalanlamıştı.

Erçel, bir mekanda Bürsin’le fotoğraflarının çıktığının hatırlatılması üzerine ise “Çok ciddiye almamak gerek” ifadelerini kullanmıştı.

Hande Erçel’den Kerem Bursin İddialarına Yanıt

Güzel oyuncu, tüm bunların ardından sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla hakkında çıkan haberlere isyan etti. Twitter’da 674 bine yakın takipçisi bulunan ünlü isim, şöyle yazdı:

Her sabah başka bir haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin.

Hande Erçel Geçmişi Hakkındaki İddialara Sert Çıktı

Eski sevgilileri ile aşk haberleri ve estetik yaptırdığına dair haberleri mahkeme kararı ile internetten sileceği iddiasına da açıklık getiren Erçel “Her gün başka bir haber ile görüyorum kendimi. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Tabii ki de öyle bir şey yok. Gerçeği yansıtmayan haberler” dedikten sonra aracıyla ayrıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler