Ana SayfaDedikoduHande Doğandemir Fit Fiziğiyle Kendine Hayran Bıraktı

İlgili Postlar

Hande Doğandemir Fit Fiziğiyle Kendine Hayran Bıraktı

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Hande Doğandemir yeni paylaşımıyla binlerce beğeni aldı. Hande Doğandemir fit fiziğiyle kendine hayran bıraktı. İşte Hande Doğandemir’in o paylaşımı;

Uzun Zamandır Aşk Kapısını Çalmadı

Hande Doğandemir geçtiğimiz aylarda da ‘Daha İyi Bir Yarın’ filminin setinde tanıştığı, kendisinden 6 yaş küçük oyuncu Yağızcan Konyalı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Doğandemir, aşk iddiasını yalanlamıştı.

Ünlü oyuncu, “Bunu siz söylediniz. Biz aşk yaşadığımızı söylemedik. Hangi birini yalanlayalım? Olursa görürsünüz zaten. Yağız ile çok iyi arkadaşız, birbirimizi çok seviyoruz. Bizi yan yana da görebilirsiniz. Ama hayatımda birisi olursa yanımda görürsünüz.” ifadelerini kullanmıştı.

Hande Doğandemir kimdir?

Onur Tuna ve Hande Doğandemir Arasında Süpriz Aşk!

Yaklaşık iki haftadır birlikte olduğu öğrenilen çiçeği burnunda çiftin, çevrelerine mutlu olduklarını söylediği konuşuluyor. İkilinin Zekeriyaköy ve Cihangir’de arkadaşlarıyla beraber sık sık eğlenceye çıktığı da kulislerde dolaşan dedikodular arasında.

Hande Doğandemir “Arkadaşız” dedi öpüşürken görüntülendi!

Aşk iddiaları konuşulmaya devam ederken Doğandemir’in önceki gün paylaştığı fotoğraftaki detay dikkatlerden kaçmadı. Telefonunun arkasındaki fotoğrafta görünen kişinin Onur Tuna olduğu söyleniyor.

Onur Tuna Kimdir?

Hande Doğandemir Fit Fiziğiyle Kendine Hayran Bıraktı

Hande Doğandemir bu yaza bomba gibi girmeye kararlı. Kolları şimdiden sıvadı. Uzun süredir ara verdiği boksa yeniden başladı.

Ünlü oyuncu haftanın 4 günü sıkı bir antrenman yapıyor. Öte yandan Hande Doğandemir 2015’te rol gereği ringe çıkmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler