Ana SayfaDedikoduBurak Yamantürk'ten Aşk Dolu Paylaşım

İlgili Postlar

Burak Yamantürk’ten Aşk Dolu Paylaşım

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Özge Özpirinçci ile dünya evine giren Burak Yamantürk baba olmuştu. Burak Yamantürk’ten aşk dolu paylaşım geldi. İşte ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştığı o fotoğraf;

Özge Özpirinççi ‘den Doğum Sonrası İlk Paylaşım Geldi

Üzüm ismi oyuncu eşi dahil pek çok kişiden tepkisiyle karşılaşınca Özge Özpirinçci, kararı kızının doğumundan sonra vereceklerini açıklamıştı. Eşi Burak Yamantürk, kızının doğumundan sonra Mercan ismini verdiğini açıkladı ve doğumdan hemen sonra Özge Özpirinçci’ nin kısa bir şok geçirdiğini ve çok kısa sürede de kızını alıştığını eşi Burak Yamantürk belirtti.

Mercan doğduktan sonra ailesi üyeleri dahil herkesin ağladığını anlatan Burak Yamantürk, eşinin bebeğe olan hakimiyetinin de çok profesyonelce olduğunu ifade etti.

“Mercan’ ın Kordon Kanını Sakladık”

Yeni anneliğe kısa bir sürede alıştığını gösteren oyuncu Özge Özpirinçci, ilk sosyal medya paylaşımını da gerçekleştirdi. “Mercan’ın kordon kanını onun geleceği için saklatma kararı aldık.” ifadeleriyle paylaştı…

Özge Özpirinçci kimdir?

Diğer yandan doğumdan sonra hastane çıkışında ayaküstü açıklama yapan oyuncu Burak Yamantürk, “Özge çok iyi, bebek de çok iyi. Biraz yoğun geçti, sabaha kadar uyumadık. Daha çok yeni, ne yapacağımızı bilemiyoruz heyecandan. Bambaşka birisi geldi hayatımıza. Alışmaya çalışıyoruz, çok mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Burak Yamantürk’ten Aşk Dolu Paylaşım

Burak Yamantürk'ten aşk dolu fotoğraf
Burak Yamantürk’ten aşk dolu fotoğraf

Marmaris’te düzenlenen küçük bir düğün töreninde çift birbirine ‘evet’ dedi ve bu özel güne akrabaları ve yakın dostları şahitlik etti. Ünlü çift, bu mutlu evliliklerini bir de bebekle taçlandırdı. Mercan adında kızları olan çift, sosyal medyadan paylaşımlarını da ihmal etmiyor.

Burak Yamantürk, bugün eşiyle aşk pozunu paylaştı. Ünlü oyuncunun fotoğrafı kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler