Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi, Farklı Format İle Geri Dönüyor

İlgili Postlar

Hande Ataizi, Farklı Format İle Geri Dönüyor

Sony Channel Türkiye kanalında bir izdivaç programı sunan Hande Ataizi’nin bu izdivaç programı yayından kaldırılınca yine aynı kanalda farklı bir format ile yayına devam edeceği ortaya çıktı.

RTÜK’ün yayın yasağını hiçe sayan ve izdivaç programını sunmaya devam eden Hande Ataizi pes etmedi. Verilen cezalardan korkmayan Hande Ataizi, Sony Channel Türkiye kanalında yepyeni bir format ile izleyicilerin karşısına tekrar çıkmaya hazırlanıyor.

RTÜK: STÜDYO İÇİ VE DIŞINDA YAKINLAŞTILAR

Sonny Channel Türkiye’de yayınlanan “Hande Ataizi ile” isimli TV programını inceleyen RTÜK, programdaki katılımcıların beğendikleri insanlar ile birbirini tanımasını sağladığı ve birbirlerini tanımaya çalışırkenki tartışmalar ile katılımcıların birbirine suçlamalar yağdırdığı, kavga ettiki diyalogların televizyona yansıdığını fark etti ve kanala ceza verdi.

CEZA ÜST SINIRDAN VERİLDİ!

23 Ekimde yayın hayatına başlayan Hande Ataizi ile isimli evlilik programına cezaları çiğnediği için en üst sınır olan %5 oranında para cezası uygulandı. Ayrıca programa daha önceden 5 kez yayın durdurma cezası verilmişti.

YENİ YARIŞMADA YARIŞMACILARA SORULAR SORULACAK

Yine Sonny Channel Türkiye’de yayınlanacak olan programda yarışmacılara toplamda 20 adet soru soruluyor ve bu 20 soru için soru başına belirli bir süre veriliyor. Her bölümün iki etaptan oluştuğu programda bir de bonus etap var. Yarışmada yarışmacılar onar kişilik toplamda 2 tane grupda yarışıyor ve yarışmanın büyük ödülü için yarışmacılar ellerinden gelen tüm yeteneklerini ve hünerlerini sergiliyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler