Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'ın Oğlu Aleyna Tilki'nin Numarasını istedi!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın Oğlu Aleyna Tilki’nin Numarasını istedi!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın biricik oğlu Kemal, son zamanlarda sıkça babasından Aleyna Tilki’nin numarasını istiyor.

Oğlunun Aleyna Tilki’nin numarasını istemesi karşısında şaşkınlık yaşayan Cem Yılmaz, oğluna “Oğlum bu kadar erken başlamaya gerek yok, o da seninle beraber büyüyecek” diyerek cevap verdi.

SALONU KAHKAHAYA BOĞDU

Brand Week Istanbul etkinliği için Zorlu PSM’de sevenleriyle buluşan Cem Yılmaz, esprileri ile yine sevenlerini kahkaha tufanına soktu. Arçelik’in davet ettiği Şovmen, geçmiş yıllarda şu anda marka yüzü olduğu Arçelik’ten dolayı yoksulluklar çektiğini anlattı. Yılmaz, “Babam, 60’lı yıllarda tel dolap üretiyordu. Arçelik’in piyasaya girmesiyle işlerimiz mahvoldu. Bana ‘Sen komediye yüklen, abin edebiyata baksın, kız kardeşini de komedyene veririz’ dedi” diyerek yine seyircileri kahkaha tufanına soktu.

Cem Yılmaz'ın Oğlu Aleyna Tilkinin Numarasını istedi!

“ALEYNA TİLKİ’NİN CEP TELEFONU NUMARASI VAR MI?”

Beş yaşındaki oğlu Kemal’den de söz etmekten geri kalmayan Cem Yılmaz, oğlunun kendisine beş kez “Baba, hafızanda Aleyna Tilki‘nin cep telefonu numarası var mı?” diye sorduğundan bahsetti. Oğlunun bu sorusu karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını da söyleyen ünlü komedyen, “Oğlum bu kadar erken başlamaya gerek yok. Aleyna Tilki, orada duruyor. O da seninle beraber büyüyecek” cevabını verdiğini söyledi.

RAKİPLERE TAŞ

Ünlü Şovmen Cem Yılmaz, rakiplerine göndermede bulunmayı da ihmal etmeyerek, “İşimin zor kısmı, motivasyonumu kaybetme riski. Rakipsizlik meselesi aslında hiç lezzetli değil” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler