Ana SayfaÜnlülerHamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan' dan Torpil Açıklaması...

İlgili Postlar

Hamdi Alkan’ın Kızı Zeynep Alkan’ dan Torpil Açıklaması…

Magazin muhabirlerince Nişantaşı’nda objektiflere takılan ünlü yönetmen Hamdi Alkan’ ın cesur kızı Zeynep Alkan merak edilenleri cevapladı. Ünlü güzel’ den torpil açıklaması geldi. İşte Detaylar…

Hamdi Alkan’ın Kızı Zeynep Alkan’ dan Torpil Açıklaması...

Türkiye’ de ve hatta tüm dünyada oyunculuk kariyerinde ilerlemek hedefi olduğunu belirten Zeynep Alkan, sanatçı babası Hamdi Alkan’ nın kendisine hiç bir faydası olmadığını dile getirerek şaşkınlık yarattı.

Hamdi Alkan kimdir?

“Kimse Kimsenin Kızını Yeteneksizse Almaz”

Ünlü sanatçı Hamdi Alkan’ın İtalya’da oyunculukla ilgili eğitim alan genç kızı Zeynep Alkan, şu sıralar yaz tatil dolayısıyla İstanbul’ da.  “Her girdiğim işte seçmelere katıldım. Kimse kimsenin kızını yeteneği yoksa kadroya almaz.” diyen Zeynep Alkan, Kısaca “Babamdan torpilim yok” dedi.

Zeynep Alkan kimdir?

Sosyal medyada hesaplarında takipçileri için yayınladığı spor görüntüleri ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Zeynep Alkan, “Kardiyo ve lifting dersleri alıyorum. Bacağımla 90 kilo itebiliyorum. Babam ‘Artık yeter, ‘Roberto Carlos bacaklı oldun’ diyordu. Güzel gözükmeye çalışmak gibi derdim yok, hayatım nasılsa onu paylaşıyorum” dedi.

Zeynep Alkan’ın Son Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler