Ana SayfaDedikoduHamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel, Olay Dansı İçin Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel, Olay Dansı İçin Açıklama Yaptı!

Ünlü Oyuncu Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel, geçen hafta Instagram hesabından paylaştığı, yürekleri hoplatan dansıyla magazin haberleri‘nde olay olmuştu. Selen Görgüzel, dansı hakkında açıklama yaptı, detaylar Haberimizde..

Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel’den cesur poz

Selen Görgüzel, Olay Dansı İçin Açıklama Yaptı..

Gazeteci Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın hafta içi her sabah canlı yayınla Kanal D ekranında sunduğu Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına bu defa Selen Görgüzel konuk olarak katıldı. Olay Instagram paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Selen Görgüzel sosyal medyada patlama yapan sandalye dansıyla ilgili açıklama larda bulundu.

Selen Görgüzel’in Olay Olan Sandalye Dansı;

Selen Görgüzel kimdir?

“Kendimi Paylaşıp Şımartmak İstedim”

Ünlü isim Selen Görgüzel, “Profesyonel yapmak istedim, şarkı söylerken vücudunu kullanmak da çok önemli. Biraz da sandalye dansını merak da ettim; hiç yapan da olmadı. İlk ders de hoca çok iyi deyince; kendimi paylaşıp şımartmak istedim” dedi. Hamdi Alkan’ın güzel eşi Selen Görgüzel, paylaşımlarına yapılan yorumlar hakkında ise, “Belki dokunabilirim diye yorumlara yanıt veriyorum. Herkes boş konuşuyor. Belki sevgiyle dokunursam onun hayatında bir şey değiştiririm diyorum ama alıyorum ağzımın payını.” ifadelerini kullanarak açıklamalarını tamamladı.

Hamdi Alkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler