Ana SayfaDedikoduHaluk Bilginer "Sıcak Kafa"nın Kadrosundan Çıkarıldı

İlgili Postlar

Haluk Bilginer “Sıcak Kafa”nın Kadrosundan Çıkarıldı

Haluk Bilginer “Sıcak Kafa”nın kadrosundan çıkarıldı. Eşref Bey dizisinin ardından Netflix’in iddialı yapımı Sıcak Kafa ile anlaşan Haluk Bilginer, daha izleyici karşısına çıkamadan kadro dışı kaldı.

Haluk Bilginer İngiltere Yapımı “Alex Rider” Dizisinin Başrolü Oldu!

Alex Rider’ı Otto Farrant üstlenirken Vicky McClure, Andrew Buchan ve Stephen Dillane gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizide Haluk Bilginer, dizinin kötü adamı Dr. Greif’i canlandıracak. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Henüz çekim tarihi netleşmeyen “Alex Rider” dizisinin yayım tarihi hakkında ise bir bilgi paylaşılmadı.

Tamer Karadağlı’dan güldüren çıkış: Haluk Bilginer’in ödülünün ekmeğini ben yiyeceğim

Haluk Bilginer Yeni Bir Projeyle Mi Anlaştı?

Netflix’te yayınlanacak olan diziden ayrılan usta oyuncu Haluk Bilginer’in adı yeni bir dizi ile daha anılmaya başlandı. Bilginer’in Onur Saylak’ın Ay Yapım imzası taşıyan ve Netflix için çekeceği Uysallar dizisinin kadrosuna dahil olacağı konuşuluyor.

Haluk Bilginer “Sıcak Kafa”nın Kadrosundan Çıkarıldı

Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu ve Tilbe Saran gibi önemli oyuncuların yer aldığı Sıcak Kafa, usta oyuncu Haluk Bilginer‘in yerine Hakan Gerçek’le anlaştı. Mert Baykal’ın yönetmen koltuğunda oturduğu iddialı yapımın hangi sebeple Bilginer’le yollarını ayırdığı ise henüz netleşmedi. Konu hakkında henüz yapım şirketi ve Haluk Bilginer’den bir açıklama gelmedi. Bilginer’in yeni projeyi mi tercih ettiği yoksa yapım şirketiyle mi bir sorun yaşadığı sorularının yanıtları belirsizliğini koruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler