Ana SayfaDedikoduHadise: Kadınlar Gününü Kutlamak İstemiyorum!

İlgili Postlar

Hadise: Kadınlar Gününü Kutlamak İstemiyorum!

Kadınlar günü için paylaşımların ardı ardına geldiği 8 Mart’ta Hadise’den sosyal farkındalık mesajı geldi. İçinde yaşadığımız durumdan mutsuz olduğunu dile getiren Hadise “Kadınlar gününü kutlamak istemiyorum” mesajı verdi.

Hadise Aşkını Koluna Kazıdı

Bir dargın bir barışık yürüttükleri ilişkilerinde evlilik kararı aldıkları konuşulan Hadise ve Kaan Yıldırım çifti paylaşımlarına hız kesmiyor. En son 14 Şubat Sevgililer Günü’nde “7’den 77’ye sevgililer günümüz kutlu olsun” notuyla birlikte yer aldıkları bir kareyi hayranları ile paylaşan ünlü ikiliden, Hadise çok konuşulacak yeni bir paylaşıma daha imza attı. Ünlü güzel, Instagram hesabından dünyaca ünlü bir markanın kıyafetleri ile yeni pozlarını paylaştı. Hayranlarından büyük ilgi gören fotoğraflarındaki bir detay ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. Şarkıcı Hadise’nin oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile baş harflerini bileğine dövme yaptırdığı ortaya çıktı.

Hadise Günlük Tarzını Paylaştı

Son dönemlerde doğallığıyla ön plana çıkan isimler arasında olan Hadise dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla övgü topladı. Hadise, eşofmanlı pozunu Instagram hesabından yayımladı. Hayranlarının karşısına hiç alışık olmadıkları bir şekilde çıkan şarkıcının bu hali de beğeni topladı ve Hadise doğallığıyla sevenlerinin kalbini bir kere daha çaldı.

Hadise Kimdir?

Hadise: Kadınlar Gününü Kutlamak İstemiyorum!

Hadise sosyal medyadan siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşarak Kadınlar Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Güzel şarkıcı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Keşke bugün renkli ve mutlu bir fotoğraf koyabilseydim buraya. Ben çok üzgünüm, hepimiz çok üzgünüz. Lütfen kadınlarımızı koruyan yasalar, cezalar gelsin. Kadınların korkarak ve şiddet görerek hayatlarına devam etmeye çalıştığı bir dünyada kadınlar günü kutlamak istemiyorum. #DünyaKadınlarGünü”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler