Ana SayfaDizilerHalka Dizisi İçine Çekecek!

İlgili Postlar

Halka Dizisi İçine Çekecek!

TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Halka dizisi gizemli bir hikaye ile geliyor. Halka dizisi, 2. tanıtımına büyük ilgi var. TRT1’de yayınlanacak olan ve Es Film’in yapımcılığını üstlendiği Halka dizisinin 2.fragmanı yayınlandı. Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz. Hande Erçel, Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım’ın başrollerde oynadığı Halka dizisi çarpıcı konusuyla dikkatleri çekecek.

Dizinin yeni tanıtımında dikkat çeken ayrıntı, olayın kilit isminin Serkan Çayoğlu’nun oynadığı Cihangir karakterinde toplanması. Herkesin ağzından düşmeyen bu isim, aynı zamanda herkesi etrafında toplayan bir isim.

Yapımcılığını ES Film – Yusuf Esenkal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı dizinin kadrosunda Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı yer alıyor.

Halka Dizisinde Hande Erçel’in Oyunculuğu Dikkat Çekiyor!

Tanıtımlarıyla ilgi çeken dizi, polisiye ve aksiyon dolu maceralarıyla sürükleyecek!

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Halka dizisiyle ilgili etkili bir yazı kaleme aldı. Dizinin izleyicileri soluksuz bırakacak özelliklerine detaylı şekilde değinen Güleroğlu, TRT’nin yine başarılı bir işe imzasını atığını belirtiyor.

İşte O yazı:

‘Her şey başladığı yere geri döner’ mantığını slogan edinen ve ilk fragmanıyla yüzünü gösteren ‘Halka’ dizisi için söylenecek ilk söz, bu yapımın güçlü elementlerle desteklediği iddiasına güvenip büyük oynamaya niyetli olduğu yönünde.

Şöyle ki; Senaryosu Aziz Tuna C. , Selim Bener, Ali Demirel tarafından kaleme alınan dizinin içeriği oldukça dikkat çekici bir yapıya sahip. Zira popüler olan her içerik geliştirici detayı bünyesinde toplamış.

Cihangir ve Kaan’ın para-entrika denklemindeki mafyanın karanlık mücadelesini ekrana getirecek olan senaryo, bu iki farklı insanın omuz omuza verip karşılaştıkları kumpasla savaşını izlettirecek bize. Eski defterler açıldıkça ortaya dökülecek kirli davalardaki irili ufaklı yalanların peşine düşecek olan ikili, mafyanın dünyasında yol alırken gün yüzüne çıkmayan bir suç örgütü olan ‘Halka’yla karşı karşıya gelecekler. Tabii bu süreçte yalnız olmayacaklar. Suç örgütünün açığa çıkması için çabalayan ve Ahmet Mümtaz Taylan tarafından canlandırılan deneyimli amir Cemal Sandıkçı’nın da desteğini hissedeceğiz.

Sonuçta;

Nihai sözümüzü diziyi izlemenin ardına bırakıyor olsak da… Reyting sistemiyle ve özel kanalların bazı kaliteli yapımlarının harcanma gerçeğiyle çelişse bile, iyi şeyler üretildiğinde fark yaratıp yukarılara taşınılacağı kuralıyla paralel yol alan TRT dizilerinin başarı kervanına eklenmeye aday bir iş ‘Halka’!

Her ne kadar ekranı kaplayan şekilde gösterilen kırmızı mühürlü iki teslimatın iki farklı kişinin eline tutuşturulması ve ‘Al sana yeni bir hayat’ sözlerinden ibaret olan ilk fragmanıyla izleyiciye sunularak henüz ilgi çekici bir belirginlik yaratamamış olsa dahi, izleyiciyle buluştuğunda gücünü gösterip soluksuz izlenecek bir diziye dönüşme ihtimali kuvvetle muhtemel.

Yeter ki, başrolünden yan rolüne görevler layıkıyla dağıtılsın ve olaylarla karakterler mantık çerçevesinde yazılsın; ikinci sezonununda istenileni veremeyen ‘İsimsizler’deki gibi başarı kaygısına kapılarak konu sapmasına ve abartılara düşmemeye özen gösterilsin! Tabii bir de vaaz niteliğinde diyaloglardan kaçınmak gerek. Ondan sonrası Allah Kerim.

Suç-terör-aşk üçgenine meraklı olanları içine çekme gücündeki ‘Halka’nın izleyicisini soluksuz bırakma hedefinde şansı bol olsun derim.

Anibal GÜLEROĞLU – Milliyet Blog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler